Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vymena parkovacky e46- fakt nevim jak na to!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Syrup
Klubové ID: 1571
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Syrup »

Pls poradte mi, jak mam sakra vyndat parkovacku ze svetla! Nejak to blbne, obcas sviti a obcas ne, tudiz mi to obcas hlasi prasklou zarovku a obcas ne a pekne me to stve, tudiz ji chci vymenit. Otazka je jak na to. Odpojim ten konektor kterej k ni vede, ale pak kdyz to chci vykroutit cely ven, tak hejbu s celou tou lampou kde je ta parkovacka ukotvena bojim se abych to nejak neurval. Mate na to nekdo nejakej figl? Ja se bojim abych tam neco nezkurvil, pac se znam :) ... Tak se radsi ptam. A jestli to nekomu prijde jako stupidni dotaz, at se radsi ani nevyjadruje ...
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

manualek nemas?
cetronix
Klubové ID: 1480

#3 Příspěvek od cetronix »

nevím jak na předfacu, ale u mě je to jednoduchý jak facka a myslím, že to bude minimálně podobný, ne-li stejný.. koukám, že seš z prahy, takže ti klidně pomůžu jak skončím v práci - 21:00
Magister

#4 Příspěvek od Magister »

parkovačka to je svině :D Ona tam akorát hodně drží ale když to pootočíš směrem proti hodinovým ručičkám až na doraz, tak musíš pak už jen zatáhnout k sobě a celé to vytáhneš (konektor s žárovkou)
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Syrup »

Magister píše:parkovačka to je svině :D Ona tam akorát hodně drží ale když to pootočíš směrem proti hodinovým ručičkám až na doraz, tak musíš pak už jen zatáhnout k sobě a celé to vytáhneš (konektor s žárovkou)
ja jsem za to prave nechtel tak moc brat, jelikoz kdyz jsem to kroutil na jakoukoliv stranu tak jsem hejbal i s tou lampou a to se mi vubec nelibilo, tak jsem se na to radsi vybod, takze asi tak. Proto jsem to sem napsal :) zejtra to vyzkousim dle tvy rady...diky
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Syrup »

Syrup píše:
Magister píše:parkovačka to je svině :D Ona tam akorát hodně drží ale když to pootočíš směrem proti hodinovým ručičkám až na doraz, tak musíš pak už jen zatáhnout k sobě a celé to vytáhneš (konektor s žárovkou)
ja jsem za to prave nechtel tak moc brat, jelikoz kdyz jsem to kroutil na jakoukoliv stranu tak jsem hejbal i s tou lampou a to se mi vubec nelibilo, tak jsem se na to radsi vybod, takze asi tak. Proto jsem to sem napsal :) zejtra to vyzkousim dle tvy rady...diky

Maikl píše:manualek nemas?
manualek mam, ale ten mi rekne akorat ja vypojit konektor, ale zbytek si asi musim domyslet...

cetronix píše:nevím jak na předfacu, ale u mě je to jednoduchý jak facka a myslím, že to bude minimálně podobný, ne-li stejný.. koukám, že seš z prahy, takže ti klidně pomůžu jak skončím v práci - 21:00

kdyz se mi to nepovede, tak se na tebe asi obratim .. :))
Odpovědět