povrzavaji mi sedačky(přední) a asi z toho brzo vykvetu, mam M paket e36 facelift.Polokuže.
Resil to už nekdy nekdo? Rád bych naprosté ticho v interieru, teda pokud zrovna nestojim na plynu
Pete píše:povrzavaji mi sedačky(přední) a asi z toho brzo vykvetu, mam M paket e36 facelift.Polokuže. Resil to už nekdy nekdo? Rád bych naprosté ticho v interieru, teda pokud zrovna nestojim na plynu
Taky mě to sere jak sviňa....Můj další pokus je, sundat sedáky a mezi kostru sedačky a molitanu dát vrstvu nějaké textilní látky...ale nefím kdy se k tomu dostanu.
Ja vychytavam ruzne rušivé elementy neustále a zatím se daří. Zadni sedačka pištěla jak praštěna, to se podařilo odstranit ale přední jsem ještě neřešil ale brzo budu hledat řešení protože si prozpěvuje stejně jak vám
Já tohle řešil na e36,hadrový sedačky,manual ovládaní.Vyndal jsem jí celou ven z auta a nastříkal trochu WDčka na ty napínací pružiny,hlavně v místech kde se dotýkaly konstrukce sedáku a výsledek byl stoprocentní,klid a ticho
vrzani sposobuje silonova kolajnicka (asi 2x2cm) su tam 2, kazda na svojej strane, tam treba streknut tekutu vazelinu (sprej) a problem prestane treba zmontuvat sedacku