Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 316i M43 saloon - vytekla voda

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
spider111

#1 Příspěvek od spider111 »

ahojte,

pls help me, problem je v tom, ze mi dneska vytekla voda a s autem sa neda jet ani do servisu :( jedna se o zlomeny dil c. 5 a je zlomeny ve spoji s hadici c.7. Da se to doma vymenit? Treba dat asi dolu to sani co tam je nad tim, ze? Mate s tim nekdo skusenost? Dik moc za pomoc, to auto moc potrebuju denne. A dil uz mam doma novy.

http://bmwfans.info/original/E46/Lim/31 ... l-11_2082/
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od myrryn88 »

Da se to vymenit,delal sem to asi pred 14 dny,vymontuj vse ci ti tam vadi a pak zase pridelej je to prace cca na 3-4hodky.Stalo se mi uplne to sami 5km od baraku tak sem dolil vodu a velice opatrne sem dojel domu.A mozna to budes mit zazvzdusneny tak az to tam pridelas tak se pripadne nelekej vysoke teploty a normalne to odvzdusni.Tot muj pribeh s touto trubkou.
spider111

#3 Příspěvek od spider111 »

takze dil c.5 je vymeneny, dala sa tam nova voda este vcera, urobil som asi 10 km. dneska rano tam chybalo cca. 0.5litra vody, co je logicke, tak som to tam dolial, najel 20km po meste voda sa ani nepohla. cely den som jazdil a dneska vecer zrazu zacala svietit oranzova kontrolka - malo vody. teplota stale v strede po cely cas. hned ako som otvoril kapotu zistil som , ze voda unika priamo cez stred toho odzvdusnovacieho srobu na chladici, len som sa ho dotkol a hore za zlomil.

Cim sa to mohlo stat? silno mi to dotiahli po odvzdusnovani?

dik za odpoved
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Radim046 »

Taky jsem tu trubku měnil a raději vyměnil i další plastové přiruby na motoru a mě se rosypalo celé koleno jak je na něm odvzdušňovací šroub a jde nahoře do chladiče.Musí se koupit celá hadice i s kolenem ale tyhle věci nemaj drahý.Přijde mi že mají ty plasty nějaký divný.
Doporučuju vyměnit raději ty přiruby předem protože i když se zvenku nezdaly tak byly uvnitř rosypaný.
Odpovědět