Sestřelil jsem v zimě zajca a rozbil mi naraznik a mřížky a sání atd, tak jsem se rozhodl koupit nějakej sportovnější Pasuje vcelku pěkně, zpracování taky super, jen byl problém s uchycením výztuhy, ale to se vyřešilo.
Uchycení RZ má origo rámeček. Já to mám napřímo na nárazníku.
Jinak ještě musím koupit záslepky na mlhovky a jiný žárovky.
Naraznik je od CSR tuning a mlhovky taky, jeste koupim krytky mlhovek, cerny ledviny na ebay a bude to. Lakoval to jeden lakyra tady na vesnici a nepripada mi to rozdilny. Uvidime az to umyju a nalestim. A ta posledni, tak to je osviceny bleskem od fotaku...
Až to auto budeš někdy prodávat tak je dobrý ukázat zájemci foto toho puvodního nárazníku, aby si nemyslel, že auto bylo nějak moc bouraný, ja když jsem si vybíral auto tak JENOM emkovej naraznik (v tvým připade jinej nez tam patri) u me vzbuzoval podezreni ze to bylo bouraný
EDIT: samožřejmě JENOM empaketovej (čaasto to je vidět na e36)
chtel si napsat mpaketovej, ne? todle je mkovej. Jo, tak ja si vyfotim sundanej naraznik Mam i fotky pred. Na octavii jsem mel taky RS naraznik a prodal jsem ji uplne v pohode...to bude vec duvery a kdyz nebude verit at si zajede na mereni tloustky laku kapoty treba...
Co za nej chteli jestli se muzu zeptat? Vypada fakt pekne, co jsem mel na stribrnem coupe kopii m narazniku od riegeru tak mi prisel moc mohutnej.. Tohle je takove "stihle", dynamicke, akorat:)
Já teď zvažuju stejný nárazník, ale karbonový, pokud se mi podaří najít za slušné peníze (a jeden tip mám), tak do něj určitě půjdu Jen pak musím splašit mlhovky.. tys je kupoval od stejného zdroje jako nárazník?