Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nazor na spojku od Firmy NK na e36 328 thx
-
Kelvin
- Kontaktovat uživatele:
Cau.
Zkusenosti zadny nemam,ale kdyz sem delal v nahradnich dilech tak NK byla jedna s tech levnejsich,tak asi i kvalitou.Do 328 bych dal spojku Luk-kvalita popr. Valeo,Aisin.Existuje urcite vic vyrobcu-ja si vzpomnel na tyhle.Cena je asi nekde jinde jak NK,ale na tak silny auto a pokud s nim chces jezdit dlouho tak na spojce bych nesetril.
Zkusenosti zadny nemam,ale kdyz sem delal v nahradnich dilech tak NK byla jedna s tech levnejsich,tak asi i kvalitou.Do 328 bych dal spojku Luk-kvalita popr. Valeo,Aisin.Existuje urcite vic vyrobcu-ja si vzpomnel na tyhle.Cena je asi nekde jinde jak NK,ale na tak silny auto a pokud s nim chces jezdit dlouho tak na spojce bych nesetril.
-
Elcoyote
- Klubové ID: 1548
- Kontaktovat uživatele:
dekuju moc za nabidku priste te kontaktuju,bohuzel uz nemam cas na takhle dlouhou machinaci v patek sem objednanej do servisu,objednavam to tady u nas v Bassu,prave jsem tam volal aby zrusili spojku Nk A objednali Valeo,mel bych tam mit taky nejakou slevicku ale nebude asi takova jako od tebe:(. Ten clovek mi tvrdil ze je to tak nejak fuck jestli Nk nebo Valeo to je husty po tom co sem se tu doctl.Diky picButch5 píše:Spojky NK jsou repasovane spojky, cena plati pro vraceni stareho dilu, ktery se bude opet repasovat, najdi si radsi znackovou spojku (valeo , Luk ) ...najdi si to na autokelly, vem maloobchodni cenu s DPH, odecti 25% a zjistis cenu pro Tebe ode me
-
Elcoyote
- Klubové ID: 1548
- Kontaktovat uživatele:
ne jsem z Tabora, uz to mam objednane je to docela slozite na vysvetlovani,ale kazdopadnu budu jeste chtit predni kotouce a desticky tak to bych se s tebou domluvil.Mas icq moje je 211654869 tak mi kdyztak posli tve abych se s tebou dohodnul diky picButch5 píše:Valeo stoji 7831 ,- dam Ti ho za 5500,- a jestli jsi z jiznich cech , tak to do patku stihnem jak vino, muzu ji tu mit zejtra jako nic