pls lidi pomozte, potrebuju vedet velikost rezervy v 330tce, jelikoz jsem ted zjistil ze ji tam jaksi nekdo zapomel pribalit, sakra. A taky velikost sroubu, prosim prosim. Diky moc!
Syrup píše:pls lidi pomozte, potrebuju vedet velikost rezervy v 330tce, jelikoz jsem ted zjistil ze ji tam jaksi nekdo zapomel pribalit, sakra. A taky velikost sroubu, prosim prosim. Diky moc!
Syrup píše:pls lidi pomozte, potrebuju vedet velikost rezervy v 330tce, jelikoz jsem ted zjistil ze ji tam jaksi nekdo zapomel pribalit, sakra. A taky velikost sroubu, prosim prosim. Diky moc!
a nemáš obutý runflaty náhodou??
Sakra, tak to nevim. Jak to poznam? ale myslim ze ne, jsou to normalne Continentaly conti sport contact
a nemáš obutý runflaty náhodou??
Sakra, tak to nevim. Jak to poznam? ale myslim ze ne, jsou to normalne Continentaly conti sport contact
Podíve se na bok, jestli tam není nápis(logo) RunONflat.
matal píše:Nejlepší je mít stejně velkou rezervu jako přední kolo,pokud vím tak na 330i nedáš menší kolo jak 17"..
to je jasny, ale bojim se ze bych to nenacpal do toho mista v kufru, jak je na ni vyhrazeny.
to se neboj.. pneu bude nízká tkaže pohoda ... i do e36 se v klidu vleze 225/45/17
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d