Zdravim, vim resilo se to tu nekolikrat, ale ja je proste nemohu nikdy sehnat. Nemate nekdo dobrý tip, kde to v Zapadnich cechach sehnat. Byl sem v OBI, Autokelly atd.. ale nikde to nemaj. Popr: nejakou www kde to koupit. Dikes vsem. Cus
Chlapi já se Vám divím, že si furt z někoho děláte prdel. Každej neni znalec a proto se ptá. Je tak složitý, když už na ten příspěvek reagujete, tak napsat pravdu, kde danou věc sehnat?.
Lion píše:Chlapi já se Vám divím, že si furt z někoho děláte prdel. Každej neni znalec a proto se ptá. Je tak složitý, když už na ten příspěvek reagujete, tak napsat pravdu, kde danou věc sehnat?.
Moje slova , sem myslel ze mi sem nekdo hodi link kde to objednat pres net, a ono prd , srandicky srandicky ... fakt uzasny uz sem radsi nic psat nebudu.
Lion píše:Chlapi já se Vám divím, že si furt z někoho děláte prdel. Každej neni znalec a proto se ptá. Je tak složitý, když už na ten příspěvek reagujete, tak napsat pravdu, kde danou věc sehnat?.
Ale první 3 lidičky (včetně tebe) mu napsali, kde to sežene! To že nepochopil že jinde než v BMW to nesežene, je bohužel jeho problém... Tlemil jsem se proto, že když mu to tři lidi napíšou a on to nepochopí mě prostě rozesmálo (a nejen mě)... Nikdo mu tu přeci nebude 4x psát, kde to koupí pořád dokola...
Mimo jiné se tu přesně tohle probíralo před ani né měsícem.....