Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kam s dratama z dodelavanych angel eyes?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
HAMANN
Klubové ID: 1188

#1 Příspěvek od HAMANN »

Daval jsem do svetel e36 FL angely, efekt super, doporucuju, ale jsou u nich maly traficka a nevim kam s nima, do svetel asi tezko, nevim jestli se muzou tim teplem poskodit a taky kvuli naklapeni, takze zatim visi ven a nemuzu tam dat ty krytky.Poradi mi nekdo jak to udelat, jestli provrtat krytku a nekam je prichytit, nebo nejlip kdyby mel nekdo foto jak to ma udelany....! Diky vsem
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pazdi »

já dával nedávno do E36 xenony...měl jsem podobný problém, potřboval jsem dostat ven kabely od výbojky...provrtal jsem krytku...pak ještě trošku zhladil, aby to nebylo moc ostrý a ok
boby06

#3 Příspěvek od boby06 »

hele daval jsem je pred mesicem.kabely protahnes do prostoru za potkavaci svetlo.nacvaknes traficko a je to. kdyz ty draty potom pekne smotas do klubicka tak to s tim trafickem pohodlne nandas dovnitr a v klidku zacvaknes kryt .Nikde neni nic videt. Vyresil jsel to tak ze jsem den predtim to trafo na vsech hranach prejel silikonem takze je jako obalenej gumou a mista je tam tolik ze jsem ho jeste pritahnul stahovackou k objimce aby tam na nerovnostech neskakal. Opravdu na tohle tam je mista dost.
( jenom podotykam ze u me instalace slo o angel krouzky do 36)
co se tyka xenonu tak tam to dovnitr asi nenacpes. Ale to jiste nevim.
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pazdi »

boby06 píše:...co se tyka xenonu tak tam to dovnitr asi nenacpes. Ale to jiste nevim.
to tam na 100% nenacpeš :wink:
shade120l
Klubové ID: 1466
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od shade120l »

Mě osobně se orig světla nelíbyly tak jsem koupil přímo angel eyes s černým pozadím a s nedělenými blinkry ale kbely k angel eyes zadělaný taky nebyly doporučuju ti to udělat i kruh potkávačky druhej parkovačky... Stejně to mam já zkoušel sem obě na parkovačky ale není to ůplně košér
Odpovědět