Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

hučení...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
pazda
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od pazda »

jo to je normalni, na Vysocine je to des, ale treba cesta z Brna na Znojmo je na tom podobne.. uz je cekam kdy me zacne v aute vsechno vrzat, ted to jeste krasne drzi..
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Leveler »

brocco píše:Teď mi někdo říkal že během léta snad mají udělat celou tu silnici až do Žďáru komplet tak to snad bude konečně v pohodě...Jinak jet tam je utrpení nejen pro auto :)

To by bylo super:)Dycky trpím když jedu na Ždírec.Je to spíš tankodrom než silnice :cry:
brocco

#23 Příspěvek od brocco »

Leveler píše:
brocco píše:Teď mi někdo říkal že během léta snad mají udělat celou tu silnici až do Žďáru komplet tak to snad bude konečně v pohodě...Jinak jet tam je utrpení nejen pro auto :)

To by bylo super:)Dycky trpím když jedu na Ždírec.Je to spíš tankodrom než silnice :cry:

Naštěstí tamtudy teď jezdim jenom občas, když jedeme s mladou do Žďáru na večeři...Jinak varování, řikal brácha že policajti teď v krucemburku (kde teď dělaj kompletně celou kanalizaci a sice je to průjezdný ale jsou tam zákazy) nechávaji většinou místní (tj lidi s J na značce) projet bez pokuty ale maj přímo nakázaný lidi od dál (Pha, Brno, atd.) bez vyjímek pokutovat...
brocco

#24 Příspěvek od brocco »

koukám kolik lidí tudy jezdí a přitom tady vídám tak málo BMW :(
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Leveler »

brocco píše:
Leveler píše:

Naštěstí tamtudy teď jezdim jenom občas, když jedeme s mladou do Žďáru na večeři...Jinak varování, řikal brácha že policajti teď v krucemburku (kde teď dělaj kompletně celou kanalizaci a sice je to průjezdný ale jsou tam zákazy) nechávaji většinou místní (tj lidi s J na značce) projet bez pokuty ale maj přímo nakázaný lidi od dál (Pha, Brno, atd.) bez vyjímek pokutovat...

Aha to ani nevím, že se tam dalo projet.Já sem ted v sobotu jel přez Košinov,Chlum,Benátky a Kohutov a docela opruz zajíždka, ale dalo se:)
brocco

#26 Příspěvek od brocco »

Leveler píše:
brocco píše:
Leveler píše:[quote="brocco"]
Teď mi někdo říkal že během léta snad mají udělat celou tu silnici až do Žďáru komplet tak to snad bude konečně v pohodě...Jinak jet tam je utrpení nejen pro auto :)

Aha to ani nevím, že se tam dalo projet.Já sem ted v sobotu jel přez Košinov,Chlum,Benátky a Kohutov a docela opruz zajíždka, ale dalo se:)[/quote]

Ted v sobotu jsem tamtudy jel taky, chtěl jsem si to projet - bylo asi 10 večer, vysokej les, nikde nic...docela strašidelný.....
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Leveler »

Znovu otevírám TOPIC - chtělo by to dát do Servisu a oprav E36
Mám problém, že mě hučí pravý zadní kolo.Teda aspon to tak slyším, že mě to de od něj..Nejvíc je to slyšet kolem 70km..Dělá to takovej valivej zvuk hu hu hu hu jako když je kopnutý kolo.Včera sem zkoušel dávat jiný kolo a furt stejný.A nebo když jedu třeba 30 a zatáčím do prava, tak je to taky slyšet víc než když jedu rovně..
Myslíže že je to ložisko v prdelce?
Díkec :wink:
Susi

#28 Příspěvek od Susi »

Čus,

taky pravý zadní kolo? Dělá hu hu hu? Já to mám v padesáti, pak klid.
Dojíždím pneu, tak si tíkám, že to bude tím. Jinak pravý zadní kolo mám malinko vyosený (vršek dovnitř), ale to je prej celkem normální. :D X5 to maj ještě víc a je fakt, že u nás před barákem stojí fakt voňavá první X5 a má vzadu slušný "A".

Sorry, Nějak jsem se rozkecal.. :wink:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Leveler »

Teda levý zadní, ale to je jedno:)) Vzorkem to není.Dal sem tam jiný kolo co mělo 6mm vzorku a uplně to samé.
Susi

#30 Příspěvek od Susi »

:? hmm.

Tak že by fakt to ložisko? U minulýho auta,(citroen) když začlo hučet, tak zvuk gradoval s narůstající rychlostí a zvuk byl souvislej. Prostě uplně jinak.

:?: :?:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Leveler »

Nikdo nic??Nikdo neměl stejnou zkušenost?
beann

#32 Příspěvek od beann »

Leveler píše:Nikdo nic??Nikdo neměl stejnou zkušenost?

no vis co... s hucenim jo ale ne v aute :lol:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Leveler »

beann píše:
Leveler píše:Nikdo nic??Nikdo neměl stejnou zkušenost?

no vis co... s hucenim jo ale ne v aute :lol:

Tak to mě pomohlo.Díky
Susi

#34 Příspěvek od Susi »

Jo super..
Ernesto

#35 Příspěvek od Ernesto »

Mě odešly vzadu tlumiče a odskákaly se mi gumy, které pak hučely při rychlosti asi 70-90.
Brody
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Brody »

no me huci gumy a to uz asi od 40km/h.Nasadil sem i plechace se zimakama a na nich to nehucelo.Tudiz se priklanim k tomu ze ty gumy co mam na 17kach jsou pekny smejdi a pristi rok stejne budu kupovat nove :evil:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Leveler »

Mě to ale hučí i s jiným kolem a gumou..zadní tlumiče se dávali cca před 20tkm a byly to SACHS a ty mrtvý nebudou..
Jen mě zajímá jestli to je ložiko a nebo třeba něco s poloosou od difecu....
Ale to valivý hučení se zvyší když jedu třeba 30km a zatáčím do prava...Tak mě příde jako kdyby to bylo to ložisko, ale chtěl sem si to jen od někoho potvrdit abych nevyhodil 2000 jen tak do luftu.
Susi

#38 Příspěvek od Susi »

Nejdřív na to mrkni zespodu. Pokud by to byl diferenciál, byla by tam vůle.
Celkově zkontrolovat uložení a pokud bude dobrý, udělat ložisko. Nic jinýho mě nenapadá.

Já osobně to budu řešit až přezuju na zimu a bude to furt hučet. Zatím zůstávám u podezření na ty sjetý letní pneu..

Jestli se do toho vrhneš, tak dej info jak si dopadl. :wink:
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Thomas08 »

Mám stejný problém, akorát se mi do troho přidalo pískání. Hučení jsou teda ložiska, nebo diferák. Ale nevíte co způsobuje to pískání? Slyším to vždycky při nižších otáčkách, ale z motoru to není.

Tak jsem to už vyřešil byly to ložiska v zadních kolech. A děkuji za typy.
Odpovědět