Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hučení...
Předem se omlouvám jestli se zase ptám na něco co už se tu řešilo ale nenašel jsem nic co by se shodovalo s mým problémem.
Jde o to, že když jedu v rychlostním rozmezí mezi 60 - 90 km/h tak někde v autě něco šíleně hučí. A upřímně dnešní cesta po slinicích vysočiny kde se teď pořád něco opravuje a náklaďáky jdou předjíždět jen se štěstím byla utrpení, protože jsem jel každou chvíli 70. Takže prosím poraďte čím by to mohlo být. Ještě dodám že hučení je závislé jen na rychlosti, otáčky vliv nemají. E36 318iS sedan.
Jde o to, že když jedu v rychlostním rozmezí mezi 60 - 90 km/h tak někde v autě něco šíleně hučí. A upřímně dnešní cesta po slinicích vysočiny kde se teď pořád něco opravuje a náklaďáky jdou předjíždět jen se štěstím byla utrpení, protože jsem jel každou chvíli 70. Takže prosím poraďte čím by to mohlo být. Ještě dodám že hučení je závislé jen na rychlosti, otáčky vliv nemají. E36 318iS sedan.
-
- Kontaktovat uživatele:
menil jsem ho, takze ten by to byt nemel. akorat nevim jak na tom byli gufera, nicmene netekl takze snad v pohodebrocco píše:tak snad ložiska, doufám že diferák to není protože majitel přede mnou (pazda) ho měnil. Jinak kola mají taky šípový vzor... Tak až povezu auto na plechařinu tak jim zrovna řeknu aby tohle zkontrolovali... jak drahá je ta výměna ložisek jen pro představu??

pazda píše:menil jsem ho, takze ten by to byt nemel. akorat nevim jak na tom byli gufera, nicmene netekl takze snad v pohodebrocco píše:tak snad ložiska, doufám že diferák to není protože majitel přede mnou (pazda) ho měnil. Jinak kola mají taky šípový vzor... Tak až povezu auto na plechařinu tak jim zrovna řeknu aby tohle zkontrolovali... jak drahá je ta výměna ložisek jen pro představu??
Když jsem měnil výfuk tak to nevypadalo že by tekl...každopádně to hučení mě rozčiluje

pazda píše:to verim, me prave pred tim hucel ten difec tak jsem ho menil. nejspis to bude lozisko jak uz tady nekdo psal. jinak jsem rad ze dobre slouzi dal dalsimu majitelibrocco píše:Když jsem měnil výfuk tak to nevypadalo že by tekl...každopádně to hučení mě rozčiluje
slouží dobře, mám na něm asi 1000km a všechno v pohodě
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to je fajn, ja uz mam doma 14dni 540i a je to fakt hodne velkej rozdil ve vykonubrocco píše:pazda píše:to verim, me prave pred tim hucel ten difec tak jsem ho menil. nejspis to bude lozisko jak uz tady nekdo psal. jinak jsem rad ze dobre slouzi dal dalsimu majitelibrocco píše:Když jsem měnil výfuk tak to nevypadalo že by tekl...každopádně to hučení mě rozčiluje
slouží dobře, mám na něm asi 1000km a všechno v pohodě

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to jen hučí, tak asi ložiška jak už kluci psali.Ale pokud ti vibruje i lehce volant, tak bud šišatý kola, nebo nevyváženo.Todle ted mám přesně já.Jak se dostanu do 60-70Km tak slyším takový nepravidelný hučení jak když jsou šišatý kola, tak musím zajet na vyvýžení a nebo mrknout jestli nemám koplý kolesa.A nebo už konečně taky tu geometrii pač těch děr člověk vymete celkem taky dost.
Leveler píše:Pokud to jen hučí, tak asi ložiška jak už kluci psali.Ale pokud ti vibruje i lehce volant, tak bud šišatý kola, nebo nevyváženo.Todle ted mám přesně já.Jak se dostanu do 60-70Km tak slyším takový nepravidelný hučení jak když jsou šišatý kola, tak musím zajet na vyvýžení a nebo mrknout jestli nemám koplý kolesa.A nebo už konečně taky tu geometrii pač těch děr člověk vymete celkem taky dost.
Tak geometrii a vyvážení jsem chtěl udělat někdy během dalších 2 týdnů protože konečně musim nechat udělat lemy a pár dalších drobností. Ale tohle mě vážně nepotěšilo protože se mi teď ta oprava pěkně prodraží...skoro si říkám že počkám po další výplatě s ložiskama

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
brocco píše:Lion píše:Taky bych to viděl na ložisko.
BTW.: Jinak Brocco , od kaď z Vysočiny přesně jseš?
Ždírec nad DoubravouDo Žďáru jsem chodil na průmku.
Hehe, ve Ždírci máme babičku. Jezdím tam vcelku často.

Lion píše:brocco píše:Lion píše:Taky bych to viděl na ložisko.
BTW.: Jinak Brocco , od kaď z Vysočiny přesně jseš?
Ždírec nad DoubravouDo Žďáru jsem chodil na průmku.
Hehe, ve Ždírci máme babičku. Jezdím tam vcelku často.Ale zrovna tímhle směrem na Ždirec od Žďáru je snad nejhorší silniční úsek, který sem doposavad viděl. Ty silničáři na to z vysoka serou. Takový díry to je fakt děs. A přitom je to hlavní silniční tah, fakt nechápu. Jen tam hodí sem tam nákou záplatu, která se stejně vymele po chvilce a maj to pořešený. Chudáci auta, to maj prodejci podvozkových dílů radost.
Teď mi někdo říkal že během léta snad mají udělat celou tu silnici až do Žďáru komplet tak to snad bude konečně v pohodě...Jinak jet tam je utrpení nejen pro auto