Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli pasuje sériovej přední nárazník ze sedana třeba na cabrio atd. Jestli byly nějaké změny ve faceliftu atd.
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přední nárazník e36, pasuje? cabrio/sedan
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Někde jsem slyšel, že pasuje aQido píše:Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli pasuje sériovej přední nárazník ze sedana třeba na cabrio atd. Jestli byly nějaké změny ve faceliftu atd.
Díky
Tak nevím jestli si to nepletu se světlama
Mimochodem jsem viděl před týdnem tvoje auto na moje-auto.cz A skvělý video! Musel jsem to taky zkusit a supr, drží mi tam dvacka přímo i na těch žebrech.
Ale myslel jsem, že na fotkách je M52 opravdu to je M50 ?
-
Qido
- Klubové ID: 1661
- Kontaktovat uživatele:
k tématu,nevím nejsem si jistej s nárazníkem,proto se ptám
a jinak na MA.cz
to video bohužel není z mojeho motoru,ale taky jsem to zkoušel,sranda
a tomu moturu.Zrovna to dost řeším....podle ETK bych měl mít už M52,ale když jsem ted měnil těsnění pod ventilovým víkem,tak z těsnění na M52 tam nepasovalo.
jsem z toho trochu nesvůj.
a jinak na MA.cz
a tomu moturu.Zrovna to dost řeším....podle ETK bych měl mít už M52,ale když jsem ted měnil těsnění pod ventilovým víkem,tak z těsnění na M52 tam nepasovalo.
-
honzibmw
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
tak narazniky pasukou je adni compact je jinyQido píše:k tématu,nevím nejsem si jistej s nárazníkem,proto se ptám
a jinak na MA.cz
a tomu moturu.Zrovna to dost řeším....podle ETK bych měl mít už M52,ale když jsem ted měnil těsnění pod ventilovým víkem,tak z těsnění na M52 tam nepasovalo.jsem z toho trochu nesvůj.
a na M52 se davali dve ventilova vika protomozna nepasuje tesneni zalezi jestli mas plastove nebo hlinikove viko