Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nefunkční rádio Professional v E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Honza325

#1 Příspěvek od Honza325 »

Chci se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s touto záležitostí.
V autě mám orig. rádio Professional, v kufru za tapecem orig. zesilovač a byl tam i CD měníč, ale ten si asi nechal předchozí německý majitel. Z kufru jsem vyndal hromadu kabelů, modrý,zlatý prostě takový ty mega tuningový, takže to byl asi nějakej hifi-blázen. Rádio mi vůbec nehraje, ale když ho jakoby pustim, tak slyšim takový ,,rupnutí,, v reprákách, jako že se pustí. Ale nic nehraje. Myslím si, že tam jsou jen nějak zpřeházený kabely nebo tak něco. Nevíte někdo co by to mohlo být nebo kde by mi to za slušněj peníz udělali? V el.zapojení a hifi se moc nevyznám a chtěl bych to mít origo...
Díky
Honza325

#2 Příspěvek od Honza325 »

:roll:
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od surfis »

Honza325 píše:Chci se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s touto záležitostí.
V autě mám orig. rádio Professional, v kufru za tapecem orig. zesilovač a byl tam i CD měníč, ale ten si asi nechal předchozí německý majitel. Z kufru jsem vyndal hromadu kabelů, modrý,zlatý prostě takový ty mega tuningový, takže to byl asi nějakej hifi-blázen. Rádio mi vůbec nehraje, ale když ho jakoby pustim, tak slyšim takový ,,rupnutí,, v reprákách, jako že se pustí. Ale nic nehraje. Myslím si, že tam jsou jen nějak zpřeházený kabely nebo tak něco. Nevíte někdo co by to mohlo být nebo kde by mi to za slušněj peníz udělali? V el.zapojení a hifi se moc nevyznám a chtěl bych to mít origo...
Díky
Nekul vočima, když ti někdo do 15 minut nic nenapíše.

Jinak máš skrat na výstupu z rádia. To, že to lupne si rádio zkouší před připojením konce, jestli není na výstupu skrat. Pokud tam je, konec nepřipojí. Vyndej rádio a proměř, na kterém výstupu je skrat. Pak hledej kde...
Honza325

#4 Příspěvek od Honza325 »

to nebylo kvůli neodepisování, to byl dodatek k mé současné nespokojenosti a smutku :lol: . Tak tím to taky neni, já tam dnes zkusil dát kámošovo uplně jiný rádio s ISO konektorem a stejně to nefungovalo... Sakra, co v tom může bejt? Určitě to bude nějaká prkotina, ale než to zjistim...
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od surfis »

Honza325 píše:to nebylo kvůli neodepisování, to byl dodatek k mé současné nespokojenosti a smutku :lol: . Tak tím to taky neni, já tam dnes zkusil dát kámošovo uplně jiný rádio s ISO konektorem a stejně to nefungovalo... Sakra, co v tom může bejt? Určitě to bude nějaká prkotina, ale než to zjistim...
Ať tam připojíš jakýkoliv rádio, tak skrat tam bude pořád a ty akorád riskuješ, že si rádio odpráskneš. Prostě máš skrat na jednom z repráků, nebo drátů k nim vedoucích.
Killca
Klubové ID: 1648

#6 Příspěvek od Killca »

muzes zkusit odpojit secky repraky a nechat treba jen jeden a postupne zapojovat a podle toho praskani poznas kerej teda bude v haji,,, jinak rozebrat tapce ve dverich, plasty na repraky u nohou ridice a spolujezdce a zadni repraky odpojit neni problem, vic repraku tam asi nemas, tak to muzes zkusit
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Honza325

#7 Příspěvek od Honza325 »

Ok,zkusím to a zatím díky za rady..Doufám, že to bude v poho...
Odpovědět