Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

výměna znaku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
miki

#1 Příspěvek od miki »

Mam dotaz dá se vyměnit na volantu středový znak když má airbag.
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od myrryn88 »

Vsechno jde kdyz se chce :D
Owen

#3 Příspěvek od Owen »

určitě jo :)
miki

#4 Příspěvek od miki »

To vim taky že jde všechno když se chce, mě jde oto jestli už to někdo dělal a má stim zkušenosti a jestli se dá vůbec ten znak koupit. Přivezl jsem auto z nemecka a nějakej šikula chtěl asi sundat volant a skurvil ho dobejval se tam přes ten znak a je celej pokurvenej a teď když stim jedu tak to mam pořád na očích.
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od myrryn88 »

miki píše:To vim taky že jde všechno když se chce, mě jde oto jestli už to někdo dělal a má stim zkušenosti a jestli se dá vůbec ten znak koupit. Přivezl jsem auto z nemecka a nějakej šikula chtěl asi sundat volant a skurvil ho dobejval se tam přes ten znak a je celej pokurvenej a teď když stim jedu tak to mam pořád na očích.

Ja sem taky vcera menil znak na volantu,byl tam takovej hnusnej taky po nemcovi.Sehnal sem na aukru novej za 100kc,ten starej odloupnul sroubovakem a nalepil tam chemoprenem novej. :)

PS.bez airbagu
miki

#6 Příspěvek od miki »

Já na tenhle znak koukal a je nějakej plechovej a má asi tři ohlé zobáčky do vnitř do volantu, takže nejde vyndat bez poníčení a zajímalo by mě jestli se dá ten znak obědnat samotnej, nebo to prodávají komplet s airbagem.
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od myrryn88 »

http://aukro.cz/search.php?string=znak+bmw

koukni se tady treba tady ten svuj najdes
miki

#8 Příspěvek od miki »

Tak jem se koukal na ten tvůj odkaz a není to znich ani jeden ,ale díky moc za ochotu. Já mám doma několik znaku do volantu z E30, sice truchu jiný,ale zkusim je poměřit a jestli to pujde tak ho tam nějak přilepim.
Odpovědět