NO jo no teď už je pozdě býka honitiAndre píše:Měl jsi vzít ty moje origo no, ale ted už to máš jedno.Jinak ofuky mám pořád kdyby jsi měl zájem.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čiré mlhovky za 1250kč RECENZE!!!
Ja som s tym mal stejnu blamaz. napisal som to do SZ castrovi a ten slubil vymenu. to ocenujem. pouzival som stejne vyrazy ako ty....teda shit. ulamovalo sa mi to podobne. je to nejaky skurvene nekvalitny bakelit. a nebude to len 1 kus. kedze sme uz 2 s podobnou skusenostou.motokuba píše:Tak asi jsem měl nějakej vadnej kushonzibmw píše:montoval jsem je take nekolikrat a naprosto v poho.Hanz318iS píše: Ja je montoval min.tyden na 2 auta...Myslim,ze tam bude chyba jinde nez v tech podle tebe v shitovejch mlhovkach...
-
motokuba
- Klubové ID: 1557
- Kontaktovat uživatele:
No tak alespoň v tom nesu samjohnny316 píše:Ja som s tym mal stejnu blamaz. napisal som to do SZ castrovi a ten slubil vymenu. to ocenujem. pouzival som stejne vyrazy ako ty....teda shit. ulamovalo sa mi to podobne. je to nejaky skurvene nekvalitny bakelit. a nebude to len 1 kus. kedze sme uz 2 s podobnou skusenostou.motokuba píše:Tak asi jsem měl nějakej vadnej kushonzibmw píše: montoval jsem je take nekolikrat a naprosto v poho.
Mě by zajímalo co je to za značku, měl jsem v ruce od FK Automotive a pro ně dělá Depo, byly ve kvalitě jako ty moje co mám od Hanze jen prostě čiré, ale vše ok.Ale zase cena 2200,- nebo kolik už stály.
Já také po nich pokukuji.
Ale kámoš má na autě čiré taky no name bez ničeho žádné logo atd. a už má prasklé sklo a jsou jak od Větnamců a vše strašně tuhé, na tvrdo.Tak to bych nechtěl, on je ale koupil s autem.
Já také po nich pokukuji.
Ale kámoš má na autě čiré taky no name bez ničeho žádné logo atd. a už má prasklé sklo a jsou jak od Větnamců a vše strašně tuhé, na tvrdo.Tak to bych nechtěl, on je ale koupil s autem.
-
motokuba
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám na mlhovce ani na rámečku nic neníSlid píše:Mě by zajímalo co je to za značku, měl jsem v ruce od FK Automotive a pro ně dělá Depo, byly ve kvalitě jako ty moje co mám od Hanze jen prostě čiré, ale vše ok.Ale zase cena 2200,- nebo kolik už stály.
Já také po nich pokukuji, kámoš má na autě čiré taky no name bez ničeho žádné logo atd. a už má prasklé sklo a jsou jak od větnamců a vše strašně tuhé, na tvrdo.Tak to bych nechtěl, on je ale koupil už s autem.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem v ruce tu od castra a Depo a rodil v materialu je znát, já si připlatil 500 a koupil Depa, vypadaj že budou držet 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
si mi je vyndaval z auta před barákem?George_D píše:Měl jsem v ruce tu od castra a Depo a rodil v materialu je znát, já si připlatil 500 a koupil Depa, vypadaj že budou držet
nedělal bych si moc iluze o tom kde DEPO vyrábí svoje světla..
zatim spokojenost až na 2 lidi u kterých to řeším výměnou.. ta cesta se na některých kouscích podepsala a samo nelze čekat tak kvalitní plast jako u origo výrobků.
-
motokuba
- Kontaktovat uživatele:
škoda že jsem je nekoupil od tebecastro píše:si mi je vyndaval z auta před barákem?George_D píše:Měl jsem v ruce tu od castra a Depo a rodil v materialu je znát, já si připlatil 500 a koupil Depa, vypadaj že budou držet![]()
lebo si nejak nevzpomínám...
nedělal bych si moc iluze o tom kde DEPO vyrábí svoje světla..DEPO se dokáží taky pěkně ulamovat... (vlastní zkušenost )
zatim spokojenost až na 2 lidi u kterých to řeším výměnou.. ta cesta se na některých kouscích podepsala a samo nelze čekat tak kvalitní plast jako u origo výrobků.
no hele Depo už není jako před lety, teď už patří mezi nej světelný produkt který dělá repliky.Spolupracuje s FK Automotive a dalšíma firmama atd.castro píše:si mi je vyndaval z auta před barákem?George_D píše:Měl jsem v ruce tu od castra a Depo a rodil v materialu je znát, já si připlatil 500 a koupil Depa, vypadaj že budou držet![]()
nedělal bych si moc iluze o tom kde DEPO vyrábí svoje světla..DEPO se dokáží taky pěkně ulamovat... (vlastní zkušenost )
Já mám zadní světla crystal od FK výrobce Depo už 3 roky na autě, sedí přesně, stále jak nové vypadají nemlží se atd.
Přední světla mám Depa H7+H7 už taky 3roky a vypadají pořád super a svítí luxusně vyměnil jsem je za staré jebky od Bosche teď mám tam i xenony a max. spokojenost a se světly nejsem jediný kdo má depa H7+H7 a vychvaluje je.Mlhovky jak už jsem psal mám také a veliká spokojenost a pokud porovnám s origo tak jsou zpracovány stejně.
Čili za mě Depo celková spokojenost.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Nejsi jediný, kdo je prodávácastro píše: si mi je vyndaval z auta před barákem?![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!

a vpravo Killca