PS: nevíte někdo, jaký všechny můžou bejt důvody nefunkčního klaksonu ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	tlumiče E36 ?
Čau, chci se jenom zeptat, jestli někdo neví, jak je to s kompatibilitou tlumičů mezi různýma E36kama. Jde mi o to, jestli se dají použít tlumiče z 318is coupé ('95) na 318is sedan ('94). Jestli není nějakej rozdíl mezi nima pro coupe/sedan, kde navíc jedno je 1895(coupe) a druhý 1796ccm (sedan). Dejte prosím vědět (pokud víte), jestli v tom není nějakej problém.  - Případně jakej a jestli je řešitelnej...

- jarda
 - Klubové ID: 1426

podle ETK je to na coupe a sedan stejné http://bmwfans.info/part-31311091773/

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé

ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- Killca
 - Klubové ID: 1648

odpojeny konektory od volantu,odpojeny konektory od klaksonu, nekde natrhlej dratek, nebo treba vubec zadnej klakson, nebo vadnej klakson, od nekoho si puc klakson a zkus draty jestli slapou421 píše: PS: nevíte někdo, jaký všechny můžou bejt důvody nefunkčního klaksonu ?
jen osobne, ja sem klakson za ten rok co mam auto, pouzil dvakrat nebo trikrat, takze kdyz by nefungoval, tak by mi to ani nevadilo
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
díky za info, tlumiče už jsou teď koupený, tak snad nebudou dělat neplechu 
 (s klaksonem se teprve uvidí)

--> Já jsem si toho právě nejdřív vůbec nevšimnul, že nefunguje. Teď ale najednou 2x za sebou nastala situace, že by se klakson vcelku hodil...Killca píše: jen osobne, ja sem klakson za ten rok co mam auto, pouzil dvakrat nebo trikrat, takze kdyz by nefungoval, tak by mi to ani nevadilo
mrkni nejdříve zda tam klakson máš, když stojíš před autem tak pod světlem na pravé straně, sežeň ještě kámoše ať sedne do auta zmáčkne klakson a ty změř měřákem zda jde štáva, pokud bude, problém je s klaksonem, pokud nebude, problém někde po cestě, mrkni na pojistku a pak jedině začít od volantu proměřovat.