nevite nekdo asi na diagnostiku co
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zablokovani okynek :)
zdar, tak si predstavte ze jsem si hral s velkym bordem.....koukal jsem na litry v nadrzi,volty a podobny ptakoviny, pak jsem to naresetoval a ejhle
,prestaly mi chodit okynka
ale zase se objevila nova asi zablokovana funkce- osvetleni interieru pri zamcenem aute stisknitim kliky dveri
driv mi to neslo
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
mirda2 píše:zdar, tak si predstavte ze jsem si hral s velkym bordem.....koukal jsem na litry v nadrzi,volty a podobny ptakoviny, pak jsem to naresetoval a ejhle,prestaly mi chodit okynka
ale zase se objevila nova asi zablokovana funkce- osvetleni interieru pri zamcenem aute stisknitim kliky dveri
driv mi to neslo
wow, ten board je ale všeuměl
Jinak pár lidí tady velkýmu BC docela rozumí, někde tady byl dost detailní popis všech funkcí...pohledej
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... knut%ED+bcmirda2 píše:no hledam hledam ale nasel jsem jen tech 21 funkci, sam jsem cumel jak puk, pohuzel ti to nepovimzaclo to ze jsem chtel prehodit anglictinu a skoncilo to timhle
Sem to našel, mrkni na post od lopola
Pač mně to světýlko nefunguje, myslel sem že mám v háji čidlo v klice a ono možná ne, i když moc nechápu význam tý fkce

a vpravo Killca