Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dotaz okolo slícování blatníku s maskou.
-
PepaPepino
- Kontaktovat uživatele:
-
PepaPepino
- Kontaktovat uživatele:
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
To mas ten od kubiho? Ja ho chci koupit pristi mesicKugy píše:No myslím,že víc jak těch 5mm tam asi nebude,takže jsem hnidopichJá mam jen hlavu v pejru z neorigo Mpacket nárazníku pořád mi nějak nechce sedět,tak už se mi zdá,že nesedí ani origo maska.Nejradši bych ho vzal a nalámal do popelnice,ale tak při penězích zase nejsem
Díky všem.
-
PepaPepino
- Kontaktovat uživatele:
Kugy píše:No myslím,že víc jak těch 5mm tam asi nebude,takže jsem hnidopichJá mam jen hlavu v pejru z neorigo Mpacket nárazníku pořád mi nějak nechce sedět,tak už se mi zdá,že nesedí ani origo maska.Nejradši bych ho vzal a nalámal do popelnice,ale tak při penězích zase nejsem
Díky všem.
taky sem nad něčim podobnym přemejšlel,ale kdyš vidim todle.
Raši mit origo v rychtiku než nějaky dojebavky
JJ já bejt tebou tak na to ho neberu už když jsemho tam dával poprvé tak mi upadl držák z pravý strany ale zase třeba castro je s nim spokojenej,tak to zkus risknout,ale za mě ho prostě nedoporučuju.xSAFA píše:To mas ten od kubiho? Ja ho chci koupit pristi mesicKugy píše:No myslím,že víc jak těch 5mm tam asi nebude,takže jsem hnidopichJá mam jen hlavu v pejru z neorigo Mpacket nárazníku pořád mi nějak nechce sedět,tak už se mi zdá,že nesedí ani origo maska.Nejradši bych ho vzal a nalámal do popelnice,ale tak při penězích zase nejsem
Díky všem.