Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
??? E36 nebo E46 ???
Potřebuji prosím poradit:-/
Jaký je rozdíl mezi E36 325i a 328i krom toho jednoho Kw navíc?
A otázka z jíinýho soudku....co je lepší na drifty a na normální ježdění, (jak se liší spotřeby, diferenciály, výkony a podobný věci) na 328i E36 nebo 328i E46???
zkrátka, to co potřebuju je, výsledně levnější provoz, aby bylo auto schopná zajet slušná drifty a abych s tim mohl z Prahy do Brna na chytu za slušnej peníz a ne se zbytečně velkou spotřebou. A hlavně, co je bezporuchovější? asi 46, co?
Děkuji za rady!!
Jaký je rozdíl mezi E36 325i a 328i krom toho jednoho Kw navíc?
A otázka z jíinýho soudku....co je lepší na drifty a na normální ježdění, (jak se liší spotřeby, diferenciály, výkony a podobný věci) na 328i E36 nebo 328i E46???
zkrátka, to co potřebuju je, výsledně levnější provoz, aby bylo auto schopná zajet slušná drifty a abych s tim mohl z Prahy do Brna na chytu za slušnej peníz a ne se zbytečně velkou spotřebou. A hlavně, co je bezporuchovější? asi 46, co?
Děkuji za rady!!
-
motokarista
- Klubové ID: 2441
samozdrějmě, že když se pudu povozit párkrát do sosnoví, tak nepočítám s tim že tam nechám 100Kč....prostě co je pro co lepší, 36 je čistokrevně sporťák, prostě nádhera a e46 je už luxusnější a modernější auto, ale abych neprojel 3 kola na dráze a neprdnul difec.... prostě co je pro co lepší....mě se taky líběj obě, ale musim se pro jedno rozhodnout...
-
shade120l
- Klubové ID: 1466
- Kontaktovat uživatele:
Tak za prvý bmw je na drifty moc těžký auto ale samozřejmě to s tím jde. jestli hledá auto na drifty kup 200sx nebo silvii popřípadě ae86.
Pokud chceš jen bmw tak doporučuju nějaký m bud m3 nebo m5..
Každopádně to musí mít samosvor.
Pokud počítáš s tím že chceš levně driftoat tak zrovna zapomen že chceš jezdit bokem. Dej si tak 20 kruháčů a seš bez gum. počítej s tím že i ty disky to rošlape.
A to nepočítám ty plechy který se ze začátku dost prohejbaj.
Proč máte všichni boky spojený se sesnovou?. Ok sem tam se tam něco pořádá ale co Cds nebo Koe? jsou desítky takovejhle akcí... Mě osobně se jezdí dbře například po městě. Nebo v hoškovicch ( letiště viz Big bmw srazy ) Chtěj 50 za hodinu pokud jsi tam sám a soukromě ale pouštěj tam jen málokoho.
Pokud chceš jen bmw tak doporučuju nějaký m bud m3 nebo m5..
Každopádně to musí mít samosvor.
Pokud počítáš s tím že chceš levně driftoat tak zrovna zapomen že chceš jezdit bokem. Dej si tak 20 kruháčů a seš bez gum. počítej s tím že i ty disky to rošlape.
A to nepočítám ty plechy který se ze začátku dost prohejbaj.
Proč máte všichni boky spojený se sesnovou?. Ok sem tam se tam něco pořádá ale co Cds nebo Koe? jsou desítky takovejhle akcí... Mě osobně se jezdí dbře například po městě. Nebo v hoškovicch ( letiště viz Big bmw srazy ) Chtěj 50 za hodinu pokud jsi tam sám a soukromě ale pouštěj tam jen málokoho.
Mám E36 M3 3.0.... a mám spojený drifty se sosnovou, protože jinde nejezdim.... to jen pro urovnání.... žádal sem jen o radu, jestli e36 nebo e46 nic jinýho...naježděno už něco mám, ne sice roky, ale nějakou tu zatáčku sem už projel vim co to stojí! Pneu neřešim,ty mám za pár šupů...de mi jen o to, abych měl auto i na normální ježdění, což z M3 prostě nejde...průměr 16 na 100 je na cestu která má dohromady téměř 550Km fakt moc.... každej litr dolů dobrej....
čekal sem odpověď na tuhle otázku a ne vlnu narážek...samozřejmě ne od všech...
asi si budu muset poradit sám
čekal sem odpověď na tuhle otázku a ne vlnu narážek...samozřejmě ne od všech...
asi si budu muset poradit sám
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
by sis měl srovnat na co se přesně ptáš...
Na cestování je pohodlnější E46, ale už to neni auto na drifty..
pokud máš M3,0i tak máš drifty vyřešený, ne? Pokud hledáš celkově jiný auto který bys "vyměnil" za M3, a chceš aby mělo nízkou spotřebu a dalo se s nim driftovat, tak uideální volba je podle mě E36 328i... oproti 325i sice 1kW navíc ale má nižsí spotřebu díky lepšímu průběhu kroutícího momentu. Nemusí se ten motor tak vytáčet protože jede pěkně odspodu.
E46 bude sice pohodlnější na cestování, spotřeba malinko vyšší než v E36 ale už si s tim moc nezadriftuješ. Na E46 seženeš samosvor tak za 30-40.000 ( odhadem )...
Na cestování je pohodlnější E46, ale už to neni auto na drifty..
pokud máš M3,0i tak máš drifty vyřešený, ne? Pokud hledáš celkově jiný auto který bys "vyměnil" za M3, a chceš aby mělo nízkou spotřebu a dalo se s nim driftovat, tak uideální volba je podle mě E36 328i... oproti 325i sice 1kW navíc ale má nižsí spotřebu díky lepšímu průběhu kroutícího momentu. Nemusí se ten motor tak vytáčet protože jede pěkně odspodu.
E46 bude sice pohodlnější na cestování, spotřeba malinko vyšší než v E36 ale už si s tim moc nezadriftuješ. Na E46 seženeš samosvor tak za 30-40.000 ( odhadem )...
-
motokarista
- Klubové ID: 2441
si myslim ze auto na drifty a na bezny provoz jsou dve veci ktere se nedaji spojit, pri driftovani abnormalne namahas vsechny dily pocinaje motorem konce silentblokama, a kdyz mas nejake auto na drifty a vis ze kdyby nahodou neco tak to hodis do garaze a udelas ho, nikam nespechas jako napr rychle to musim slozit zitra potrebuju auto tak to je na hovno. nejlepe je mit nejake auto na drifty (E30) a druhe na bezny provoz. na drift potrebujes auto se samosvorem, vykonem a stabilitou, takove auto nikdy nebude ekonomicke a dost tuhe na nase cesty.....to je alespon muj nazor, a neber to jako narazku 
-
shade120l
- Klubové ID: 1466
- Kontaktovat uživatele:
Sry nechtěl jsem tě urazil nebo tak něco. Měl jsi předem napsat jak se celá věc má. Ono to vyznělo že o driftech moc nevíš. A jelikož to vypadá že sem tam jezdíš tak sám víš že se to nedá jentak popsat + a -. asi jsm to napsal blbě, nemám zrovna dobrou náladu páč jsem nemocnej takže sry že jsem si jí vylil na tobě
v pohodě... je fakt,že to nejni napsaný dokonale, ale je těžký popsat co hledám a nějak to uspořádat do slov a vět...nic se neděje.shade120l píše:Sry nechtěl jsem tě urazil nebo tak něco. Měl jsi předem napsat jak se celá věc má. Ono to vyznělo že o driftech moc nevíš. A jelikož to vypadá že sem tam jezdíš tak sám víš že se to nedá jentak popsat + a -. asi jsm to napsal blbě, nemám zrovna dobrou náladu páč jsem nemocnej takže sry že jsem si jí vylil na tobě
zkombinovat se to dá,ale musí to bejt kompromis,např mi nevadí,že je auto tuhý na český silnice,nějak tu klepačku přežívám a na ty drifty nejni zase uplně potřeba co největší výkon, stačí dát užší pneu a de to...samozřejmě, že čim silnější auto,tim lehčí to je....
-
stormer
řeknu to asi takhle....před rokem jsem se rozhodl koupit si nový auto, protože e30 je už moc stará. Chtěl jsem 328i e36 nebo 323i. Když jsem si ale uvědomil, že shánim e36 za 150 tis. kč a e45 je dejme tomu za 230 tis. kč, rozhodl jsem se pro e46. Jízdní vlastnosti e46 jsou v porovnání s e36 někde jinde, zpracování interiéru je taky vynikající a spolehlivost podle mě vyjde nastejno(když si nekoupíš první motory 320d)
Bohužel pro tebe ti musim sdělit, že na drifty se to auto prostě nehodí a je spíše na čistou stopu, ale když budeš chtít, i e46 hodíš do krátkýho driftu. Podle mýho názoru to za to pohodlí a bezpečnost fakt stojí. žijem jen jednou a koukat furt na prachy, tak se asi v šedesáti vodstřelim, že jsem do toho auta o pár desítek tisíc víc nenacpal. Teď vim, že jsem chybu neudělal a kára mi plně vyhovuje.
Bohužel pro tebe ti musim sdělit, že na drifty se to auto prostě nehodí a je spíše na čistou stopu, ale když budeš chtít, i e46 hodíš do krátkýho driftu. Podle mýho názoru to za to pohodlí a bezpečnost fakt stojí. žijem jen jednou a koukat furt na prachy, tak se asi v šedesáti vodstřelim, že jsem do toho auta o pár desítek tisíc víc nenacpal. Teď vim, že jsem chybu neudělal a kára mi plně vyhovuje.