Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zadní LED lampy e46 - foto

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Tomassino

#1 Příspěvek od Tomassino »

Ahoj, nemate nekdo vyfoceny tyhle lampy z odkazu na e46? Nejlepe tmava barva vozu. Uvazuju o LEDkach a protoze mam cely predek auta cerny (ledviny i blinkry), tak uvazuju i o kourovym zadku. A nikde jsem nevidel tyhle tmavy ledky na e46, tak by me zajimalo, jestli to bude vypadat ok.
Diky

http://bmw.autodoplnky.cz/bmw-e46/zadni ... 4-s4056386
Yngwie

#2 Příspěvek od Yngwie »

Rozmysli koupi non origo, videl jsem je na dvou autech a kvalita je...hmm no nedal bych si to na auto. Sviti malo a hlavne tyledky josu nekdy cik cak i kdyz o tak na obrazku nevypada.
Diablo330Ci

#3 Příspěvek od Diablo330Ci »

je to pravda sviti to jak na dusickach...Co jsem se docetl chce to Inpro od http://www.lexani.cz.Cena 6500Kc :?
Tomassino

#4 Příspěvek od Tomassino »

tyhle jsem dal jen pro predstavu, ktery jsem myslel...

takze zalezi na vyrobci? Protoze origo nikdy nesezenu, nebot se snad na sedana nedelali, jen na M3 tusim.
Jsem si rikal, ze uz se delaji docela dlouho, tak vsechny neduhy vyrobci vychytali :?
Diablo330Ci

#5 Příspěvek od Diablo330Ci »

No prej Depo a Fk obcas praskaj a kdyz jsem videl jak to sviti tak to neslo srovnavat s origo ktery mlatej hezky do oci.Zeptej se runmana z E46 clubu ten ma inpro tak by to chtelo aby to aspon natocil na video jak to sviti.
Yngwie

#6 Příspěvek od Yngwie »

Tomassino píše:tyhle jsem dal jen pro predstavu, ktery jsem myslel...

takze zalezi na vyrobci? Protoze origo nikdy nesezenu, nebot se snad na sedana nedelali, jen na M3 tusim.
Jsem si rikal, ze uz se delaji docela dlouho, tak vsechny neduhy vyrobci vychytali :?

vykasli se na to, ja taky objednal origo..jednak budes mit dobrej pocit a jednak to bude pekne narozdil od tehc levnych skoro svetel. Potkal jsem cernou M3 CSL s origo svetlama a mohl jsem na ni oci nechat...svitilo fakt good. Pak mel nejaky borec kabro s tema levnyma a vypadalo to smutne. Kdyz dal brzu tak si jasne videl nerovny rastr diod a moc o nesvitilo. Nekaz si tim auto. Kit OEM te vyjde n ebay na 9500
WinCent

#7 Příspěvek od WinCent »

Yngwie píše:
Tomassino píše:tyhle jsem dal jen pro predstavu, ktery jsem myslel...

vykasli se na to, ja taky objednal origo..jednak budes mit dobrej pocit a jednak to bude pekne narozdil od tehc levnych skoro svetel. Potkal jsem cernou M3 CSL s origo svetlama a mohl jsem na ni oci nechat...svitilo fakt good. Pak mel nejaky borec kabro s tema levnyma a vypadalo to smutne. Kdyz dal brzu tak si jasne videl nerovny rastr diod a moc o nesvitilo. Nekaz si tim auto. Kit OEM te vyjde n ebay na 9500

těžko si koupí origo. BMW diod. zadní světla když má sedan, dělaly se jen na coupe a cabrio :idea:
Yngwie

#8 Příspěvek od Yngwie »

Vidis, to jsem si neuvedomil. V tom pripade jednoznacne lepsi origo s zarovkama.
Fipo

#9 Příspěvek od Fipo »

neblázněte....ty LED světla hrozně lákají....ale origo je origo....
Tomassino

#10 Příspěvek od Tomassino »

no prave, rikal sem, ze na sedana origo nesezenu.
Jee, vy me teda stvete. No ja se zeptam rumanna, jak je na tom... ale tohle me teda dost znervoznelo :? Kazdopadne dik za nazory, i kritika se ceni, aspon nevyhodim bura jen tak z okna.
Tehu

#11 Příspěvek od Tehu »

koukni na http://www.elitecat.cz tam sezenes repliky napr. Depo za par korun nove a urcite budes spokojen :wink: to ti garantuji :!:
FreeTree

#12 Příspěvek od FreeTree »

Mám kouřový a svítí luxusně....... na ebay i s poštovným cca 150-160 éček... já jsem maximálně spokojenej.... !!! Jsem od RnK.... kdyby jsi chtěl kóknót :wink: ... btw.. zejtra přijeď do Týniště na sraz...
Tomassino

#13 Příspěvek od Tomassino »

jo, jedu se tam kouknout... tak to tam snad uvidim a kdyztak se zeptam. Treba to budes ty :D
Tomassino

#14 Příspěvek od Tomassino »

tak v tynisti jsem byl a Ledky vsehovsudy jedny... majitele semnenachytal, takze sem se nemohl zeptat :cry: Kazdopadne, svitit sem je nevidel, ale LEDky to byly krasny, pravidelny. Tak nevim...

Opravdu nema nekdo fotku sviticich neorigo LEDek?
Yngwie

#15 Příspěvek od Yngwie »

Mozna ze z te druhovyroby je tech typu vice a ja videl zrovna ty hnusny... ale stejne origos svetlo jak jsem ho koukal je velmi precizne udelane. Sam jsem zvedav, je rozdil dat 15 nebo 5, ale ... nez byt to melo vypadat blbe, tak radsi blbe... nemate nekdo linky na fotky na e46?
Tomassino

#16 Příspěvek od Tomassino »

Yngwie píše:Mozna ze z te druhovyroby je tech typu vice a ja videl zrovna ty hnusny... ale stejne origos svetlo jak jsem ho koukal je velmi precizne udelane. Sam jsem zvedav, je rozdil dat 15 nebo 5, ale ... nez byt to melo vypadat blbe, tak radsi blbe... nemate nekdo linky na fotky na e46?

jasny, ja ti naprosto rozumim a souhlasim. Ale ja, pokud chci LEDky, tak musim neorigo, protoze origo na sedana, jak jiz bylo receno, se nevyrabi. Proto musim asi preclive vybirat, abych dostal za umerne penez co nejvic muziky :)
Marek-is

#17 Příspěvek od Marek-is »

Přesně tyhle ledky bez začouzeného blinkru mam a max spokojenost a je to no name od JOM. A hlevně cena byla do třech litrů..¨¨koupeno přímo v DE¨¨ svítí perfekně,až moc možná..fakt doporučuji.Svítící sektor je stejný jako origo u coupé.Mam to černém autě.
Yngwie

#18 Příspěvek od Yngwie »

Tomassino píše:
Yngwie píše:Mozna ze z te druhovyroby je tech typu vice a ja videl zrovna ty hnusny... ale stejne origos svetlo jak jsem ho koukal je velmi precizne udelane. Sam jsem zvedav, je rozdil dat 15 nebo 5, ale ... nez byt to melo vypadat blbe, tak radsi blbe... nemate nekdo linky na fotky na e46?

jasny, ja ti naprosto rozumim a souhlasim. Ale ja, pokud chci LEDky, tak musim neorigo, protoze origo na sedana, jak jiz bylo receno, se nevyrabi. Proto musim asi preclive vybirat, abych dostal za umerne penez co nejvic muziky :)

Koukal jsem a nejlepe co vzhledu vypadaji nejlepe depo ....
Tomassino

#19 Příspěvek od Tomassino »

Marek-is píše:Přesně tyhle ledky bez začouzeného blinkru mam a max spokojenost a je to no name od JOM. A hlevně cena byla do třech litrů..¨¨koupeno přímo v DE¨¨ svítí perfekně,až moc možná..fakt doporučuji.Svítící sektor je stejný jako origo u coupé.Mam to černém autě.

mohl bys sem hodit fotku? dik
Marek-is

#20 Příspěvek od Marek-is »

nafotim . . .
Odpovědět