zdar asi jsem pitomej ale precetl jsem si to cely a nevim co je dvouhmotovej setrvacnik?jak je to teda stim slapanim, to ucej v autoskolach ze u feldy se ma mackat spojeka:) a jiny pytloviny.....
ja ji teda nemackam u 2.8 a doufam ze ani nemusim?
a kdyz jsme u te spojky jakej je problem vymenit lamelu jde to spodem?
mirda2 píše:a kdyz jsme u te spojky jakej je problem vymenit lamelu jde to spodem?
na zvedak, popustit vejfuk, vyndat tepelnou izolaci vejfuku, vyndat kardan a vyndat prevodovku, uz o zvladam za 4 hodky, a ano jde to spodem, je ale potreba hodne prodluzovacek a kloubu na golu
mirda2 píše:zdar asi jsem pitomej ale precetl jsem si to cely a nevim co je dvouhmotovej setrvacnik?jak je to teda stim slapanim, to ucej v autoskolach ze u feldy se ma mackat spojeka:) a jiny pytloviny.....
ja ji teda nemackam u 2.8 a doufam ze ani nemusim?
a kdyz jsme u te spojky jakej je problem vymenit lamelu jde to spodem?
dvouhmoty setrvacnik znamena ze je odpruzeny a tim padem je lamela bez pruzin protoze to obstarava setrvacnik, a taky je to nevyhoda protoze kdyz se posere tak je to ranec, proste zase neco na cem lidi oskubat, a co se tyce vyslapavani spojky tak je to picovina, ja ji normalne vyslapavam, nevim proc by to melo vadit, akorat rozpojis prevodovku od motoru...