Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Leštění (vyleštění škrábanců) Pardubicko

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomassino

#1 Příspěvek od Tomassino »

Ahoj, neví někdo o někom v blízkém okolí Pardubic, kdo dobře leští auta (vyleštění drobných škrábanců, voskování atd.)
Dík za jakýkoliv reference...

p.s. tlačítko hledat jsem použil, ale bezvýsledně
davidj
Klubové ID: 1387
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od davidj »

Čus Tomíku , zkus www. autoglanc.cz , dávám to tam a max. spokojenost.
Jsou trochu dražší ale stojí to za to , auto tak podle škrábanců za 3 - 4,5 tis. Kč ale dá se domluvit . A dělají i přes víkend ...

P.S. Jestli ti teda nebude vadit , že jsou z Hradce 8)
Tomassino

#3 Příspěvek od Tomassino »

ze jsou z Mechova :wink: by mi ani tak nevadilo, spis by mi vadilo, ze potrebujou auto min. na cely den a ja bych se musel nejak dostat tam a zpet.
A ta cena se mi zda opravdu nejak moc, ja pocital tak s 1500kc, max 2000,-
Ted sem volal do jedny firmy tady, neni to primo jejich specializace, ale typek mi rekl 800,- 8O Neni to divny?
Tomassino

#4 Příspěvek od Tomassino »

firma vypada hodne solidne a ze i vedi co delaji, ale ta cena bohuzel neodpovida zatim tomu, co bych za to chtel obetovat :cry: Snad casem...
davidj
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od davidj »

Tome , těch 800, je teda žalostně málo , to ti to umejí , udělají plasty , vytřou prahy jelenicí, udělajíkola a šmitec ...dle mého
žádný rozleštění škrábanců
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

udelej si vylet za Pavlem z klubu z Podivina na Breclavsku :wink: je to zlomek ceny a vysledek co ocekavas! (a pouzij fci hledat) :D
Tomassino

#7 Příspěvek od Tomassino »

Zave píše:udelej si vylet za Pavlem z klubu z Podivina na Breclavsku :wink: je to zlomek ceny a vysledek co ocekavas! (a pouzij fci hledat) :D
neboj se nic, na toho sem narazil, ale hned jak sem uvidel Breclav tak dal ALT+F4 (proto hledam pardubicko, ze)
Tomassino

#8 Příspěvek od Tomassino »

davidj píše:Tome , těch 800, je teda žalostně málo , to ti to umejí , udělají plasty , vytřou prahy jelenicí, udělajíkola a šmitec ...dle mého
žádný rozleštění škrábanců
no ja jsem mu volal a rikal, ze to normalne strojove vylesti, ze pouzivaji prostredky zn. Mafra a Normfest. A o skrabancich jsme se taky bavili a rikal, ze ty povrchovy jo, ale nejaky hluboky, ze tezko pujdou, coz sam vim.
Kazdopadne se tam chci zastavit a zeptat osobne, ale do lesteni a vsech postupu a co vsechno se musi udelat nevidim :?
davidj
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od davidj »

Zave píše:udelej si vylet za Pavlem z klubu z Podivina na Breclavsku :wink: je to zlomek ceny a vysledek co ocekavas! (a pouzij fci hledat) :D
Jj , slyšel jsem hodně dobrý reference na Pavla. No možná jsem u Autoglancu hádal trochu víc , záleží na tom , jaké "chyby" na laku chceš opravit.
Odpovědět