Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nedovírá víčko nádrže e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Miguel
Klubové ID: 1507

#1 Příspěvek od Miguel »

Nejak tam není ten napnelismus aby se to dovřelo, neřešil to někdo?
Péro tam je :lol:
318tds

#2 Příspěvek od 318tds »

tak uz bude slabe ne?
bergos
Klubové ID: 159

#3 Příspěvek od bergos »

jj, perko je už v pasti. na chvíli pomůže ho našponovat, ale radši vyměnit.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Miguel

#4 Příspěvek od Miguel »

Zkoušel jsem i porovnávat pérko s jiným pérkem, ale na pohled mi přišlo stejný. Koumal jsem jestli není nějak zkroucený nebo něco. Zkusim ho teda vyměnit. Jak na to? nějakej fígl?
chrompacket

#5 Příspěvek od chrompacket »

Miguel píše:Zkoušel jsem i porovnávat pérko s jiným pérkem, ale na pohled mi přišlo stejný. Koumal jsem jestli není nějak zkroucený nebo něco. Zkusim ho teda vyměnit. Jak na to? nějakej fígl?
kdysi mi to delalo u stare e36, kdyz jsem to zavrel normalne lidsky ppomalu tak se to proste poradne nedovrelo a bylo to volne, jednou jsem se nastval a poradne do toho u benzinky vrazil, jako bys tomu strelil poradnou facku a ejhle bylo pekne dovreno a uz to nelitalo :lol: od te doby jsem to tak delal porad :lol: ale to je jen takovy docasny figl nez to vymenis :wink:
Miguel

#6 Příspěvek od Miguel »

chrompacket píše:
Miguel píše:Zkoušel jsem i porovnávat pérko s jiným pérkem, ale na pohled mi přišlo stejný. Koumal jsem jestli není nějak zkroucený nebo něco. Zkusim ho teda vyměnit. Jak na to? nějakej fígl?
kdysi mi to delalo u stare e36, kdyz jsem to zavrel normalne lidsky ppomalu tak se to proste poradne nedovrelo a bylo to volne, jednou jsem se nastval a poradne do toho u benzinky vrazil, jako bys tomu strelil poradnou facku a ejhle bylo pekne dovreno a uz to nelitalo :lol: od te doby jsem to tak delal porad :lol: ale to je jen takovy docasny figl nez to vymenis :wink:
Tudle metodu už jsem taky zkoušel, ale furt to plandá jak krávě vemeno :lol:
miki

#7 Příspěvek od miki »

Mě to dělalo to semé, přijel jsem k benzince otevřu víčko a natankuju a když jsem ho chtěl zavřít tak plandalo jak psí uši. Doma jsem pak pérko prostřík wd sprejem a zase to zavírá v pohodě, tak za zkoušku nic nedáš.
Miguel

#8 Příspěvek od Miguel »

Díky za rady kluci, vyzkoušim to :wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Miguel píše:Díky za rady kluci, vyzkoušim to :wink:
Když jsem ti to myl, tak jsem to prostříkl vodou a pak to chvíli fungovalo. Třeba to pomůže, ale máš tam viditelně vypilovanou drážku od toho zobáku, do kterýho se to pérko cvaká. Takže podle mě se výměně nevyhneš...
Miguel

#10 Příspěvek od Miguel »

miki píše:Mě to dělalo to semé, přijel jsem k benzince otevřu víčko a natankuju a když jsem ho chtěl zavřít tak plandalo jak psí uši. Doma jsem pak pérko prostřík wd sprejem a zase to zavírá v pohodě, tak za zkoušku nic nedáš.
Dneska jsem to prostříknul nějakým lubrikantem,párkrát zavřel a otevřel, pak v tom zakřupalo a už to zavírá jak má, díky :wink:
Brody
Klubové ID: 1772
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Brody »

A tak presne tohle se mi stalo dneska taky.Jen s tim rozdilem,ze mi to nechtel zamknout central.Tak sem se na to vyprd a doma uz to slo v pohode.Jinak central fungoval.Jen bude to perko asi unavany :D
krtek
Klubové ID: 2549

#12 Příspěvek od krtek »

Hoši já se přidávám k tématu,ale s tim rozdílem,že mě to nezamyká,prostě mám vlastně pořád otevřeno...nevíte nějaký finty?díky :lol:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

krtek píše:Hoši já se přidávám k tématu,ale s tim rozdílem,že mě to nezamyká,prostě mám vlastně pořád otevřeno...nevíte nějaký finty?díky :lol:
A to jenom na dálku, nebo i klíčem v zámku? Pokud máš dálku, je origo? Jaký máš rok výroby auta? Když se zamkneš vevenitř, jde ti odemknout si tahem za vnitřní kličku?
krtek
Klubové ID: 2549

#14 Příspěvek od krtek »

Fx píše:
krtek píše:Hoši já se přidávám k tématu,ale s tim rozdílem,že mě to nezamyká,prostě mám vlastně pořád otevřeno...nevíte nějaký finty?díky :lol:
A to jenom na dálku, nebo i klíčem v zámku? Pokud máš dálku, je origo? Jaký máš rok výroby auta? Když se zamkneš vevenitř, jde ti odemknout si tahem za vnitřní kličku?
Dálku nemám a r.v. 95 323i sedan. Zdá se mi,že ten čudlík malej co to má zamykat,tam vůbec neni či co?! :roll: Fakt nevim..
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

A zbytek otázek?
Odpovědět