Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nedrží volnoběh
-
Scooter
- Klubové ID: 170
- Kontaktovat uživatele:
koupil jsem 320i E30 a motor při startování dlouho točí a pak nedrží otáčky při volnoběhu a občas chcipne a dělá to i při zahřátým motoru třeba když zastavím.Dík za rady čím by to mohlo být zatím vtom nejsem moc zběhlej
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4
na práci a E36 kabrio v garáži 
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4
-
MartyH
- Kontaktovat uživatele:
TAk trochu je znam
....děla tam kamoš, je to taky fanda, když tam dojedu tak většinou slyšim, ted tu byl Zave, nebo tě vidim odjíždět. Tak někdy tak nespěchej at se tam potkáme 
jedno je jistý, bereš u dobré firmy, já tam naštěstí jdu většinou na pokec, měl bych zaklepat, že jsem toho zatím moc nepotřeboval.
jedno je jistý, bereš u dobré firmy, já tam naštěstí jdu většinou na pokec, měl bych zaklepat, že jsem toho zatím moc nepotřeboval.
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
jo to vim... s nim se dycky bavimMartyH píše:TAk trochu je znam....děla tam kamoš, je to taky fanda, když tam dojedu tak většinou slyšim, ted tu byl Zave, nebo tě vidim odjíždět. Tak někdy tak nespěchej at se tam potkáme
-
MartyH
- Kontaktovat uživatele:
jo, jo....taky spokojenost a maj i dobrý kafe
a hlavně ví o čem mluví a co prodávají. Ted jsem tomu kamošovi zadal špek.....zadní lemy na nissan double cab.....už jsou zvyklí, ja chcu vždy nějaké speciality, který nikdo namá 
tak až se nám něco vy.... tak se tam sejdem na kafe
Tu tvou car a čirou optiku jsem z blízka ještě neviděl. Nějak jsem byl furt pryč a srazy (kromě mohelnice, ta byla good) nějak nestíhal. Paradox, je že víc majitelu BMW znam mimo štatl......je potřeba s tím něco udělat
tak až se nám něco vy.... tak se tam sejdem na kafe
Tu tvou car a čirou optiku jsem z blízka ještě neviděl. Nějak jsem byl furt pryč a srazy (kromě mohelnice, ta byla good) nějak nestíhal. Paradox, je že víc majitelu BMW znam mimo štatl......je potřeba s tím něco udělat