mam problém mam zničene lanko na mechanice a navijeci kolečko taky trošku ale podařilo se mi dražky docela dobře vybrousit aby lanko zase dobře pasovalo ale snažil jsem se udělat lanko svoje a neni to to pravé ořechové....dřeto a prostě neni to ono....nemuže mi nekdo poradit jestli třeba nejde koupit přimo lanko s bužirkou ktere bych nasadil do te mechaniky...předem dík
casta nemoc e46,prej vyjety naky umely kolecko pres ktery jde lanko,nejhorsi ze fakt musis koupit celou stahovacku aji s motorem a to zbytecne, kvuli nakymu kolecku za 10 korun
droban píše:casta nemoc e46,prej vyjety naky umely kolecko pres ktery jde lanko,nejhorsi ze fakt musis koupit celou stahovacku aji s motorem a to zbytecne, kvuli nakymu kolecku za 10 korun
¨
jj to znam, taky uz jsem menila, stalo se mi to asi v minus 10° o vikendu... a menil to snad kazdej s E46 koho znam...;
jaj no zkusim to ještě nějak vykutit....asi si zkusim v praci to kolečko na soustruhu udělat a lanko zkusim nahradit....kolik jinak stoji cela mechanika??
HANY píše:jaj no zkusim to ještě nějak vykutit....asi si zkusim v praci to kolečko na soustruhu udělat a lanko zkusim nahradit....kolik jinak stoji cela mechanika??
to bych nechtel aby me to potkalo musel bych komplet predelat zase tlumeni dveri...takze pri -10ti neotvirat okynke a nesnazit se namrazu a snih odskrabat sjetim okynek )))
to mi připomíná, že mi to po úplném dovření vrže jakoby nahoře, kde se sklo dotýká těsnění.. podle mě stačí namazat, viďte? pořád jsem si na to nenašel čas a tak to nedovírám úplně.. teda dovřu a o kousilíneček s tím pohnu dolů a pak to nedělá
Taky mam problem se stahovačkou, ale už jsem to tak koupil. Z držáků, která jsou na vokně se utrhlo to lanko. Takže taky musim koupit celou stahovačku. v Autecku mi řekli 2600.
A bejvalej majitel( starej pán) to vyřešit takto. Prostě tam přišrouboval klacek, aby to podepřel fuj
jo dobry reseni,ja to chcu rychle vymenit, aby mi taky nekde okno nespadlo a ja mel rozvaleny cely auto nj stoji to okolo 2500 bez DPH v BMW,asi je to nakej sumt ten vyrobce,ale co vim tak na ochcavkach se taky dost sral ten mechanismus
potřeboval bych vyřešit zaseknuté řidičovo okno u E46 T. Jenom v něm cukne ale nesjede. Co se teda asi tak musí vyměnit? Ten mechanismus nebo i s motorkem?