Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 tečka na počitadle
- Radim046
- Klubové ID: 563
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo proč se mi na počitadle najednou objevila tečka za zkratkou km? Když jsem auto vloni koupil tak tam nebyla jak je vidět na fotce a asi před měsicem teda po skoro 17000km co jsem najel najednou někdy naskočila a je tam pořád
To auto nebylo ani u nikoho ciziho v servisu u všeho jsem byl a jediné kdy bylo na diagnostice je při vymazání servisniho intervalu oleje ale ani pak nesvitila.Omlouvám se za hnusně máznutý fotky 
- Přílohy
-
- s tečkou
- s teckou.JPG (25.07 KiB) Zobrazeno 1122 x
-
- bez tečky
- bez tecky.jpg (23.37 KiB) Zobrazeno 1122 x
Tam nic není, jsme koukali, prostě je to záhada.
Třeba u e36 musí budíky souhlasit s jednotkou, jinak tečka km se také rozsvítí, ale tam v testu to jde synchronizovat a vyšší hodnota se přepíše nižší.Čili si myslím, že to samé ukládá i do jednotky (jednotek) i v e46 a možná třeba nějaká ztratila signál nebo něco a proto to naskočilo, třeba to hodit znova na diagnostiku, ale to je jen můj úsudek, je to záhada že zničeho nic
Třeba u e36 musí budíky souhlasit s jednotkou, jinak tečka km se také rozsvítí, ale tam v testu to jde synchronizovat a vyšší hodnota se přepíše nižší.Čili si myslím, že to samé ukládá i do jednotky (jednotek) i v e46 a možná třeba nějaká ztratila signál nebo něco a proto to naskočilo, třeba to hodit znova na diagnostiku, ale to je jen můj úsudek, je to záhada že zničeho nic