Zdravím,
chtěl jsem se vás optat, jak často jste viděli SMG řazení v jiné trojce než v M3. Já jsem na to teď narazil v 330i a úplně mi to vyrazilo dech, protože jsem se buď vždycky špatně koukal nebo jsem si toho prostě nikdy v jiné verzi než v M3 nevšiml.
Viděli jste hodně takových? Máte zkušenosti s montáží SMG místo klasického automatu? Na kolik to zhruba vyjde?
Díky všem za odpovědi!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SMG v 330i E46, poraďte prosím
Já teď právě řeším dilema, že to auto je dražší, než jaké jsem si původně představoval, ale zase se mi nechce ho pustit... tak by mě zajímalo, nakolik je to častá záležitost, respektive jestli je realný, abych někde třeba za měsíc nebo dva dokázal vyhrabat něco podobného. Popřípadě jestli nemá smysl to řešit a třeba to tam domontovat, protože to není tak nákladné.
Díky
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
A co vlastne chces? Ty specialne pases po 3,0i SMG? A objevil jsi steptronica a chces to prepachat? Jak rikam, neresil bych ani jedno ani druhe ani nahodou
a bastlit neco uz vubec.. Koupil bych klasickej manual, nejvic fun, nejmin problemu, nejlip k sehnani - neni o cem..
Kdyz jsem shanel 330Ci pred dvouma rokama jsem objevil vonavou v dokonalym stavu bez nejmensi chybicky za tenkrat spickovou cenu, ale steptronic.. Myslel jsem si ze to nejak "prekousnu" ale bohuzel, do takoveho auta se automat opravdu nehodi a ryhle te to prestane bavit.. Po pul roce jsem prodal a koupil manualni 3,0Ci a parada:)

Kdyz jsem shanel 330Ci pred dvouma rokama jsem objevil vonavou v dokonalym stavu bez nejmensi chybicky za tenkrat spickovou cenu, ale steptronic.. Myslel jsem si ze to nejak "prekousnu" ale bohuzel, do takoveho auta se automat opravdu nehodi a ryhle te to prestane bavit.. Po pul roce jsem prodal a koupil manualni 3,0Ci a parada:)
Ja prave nasel oboji - 330i s SMG a dalsi 330i s automatem a hned ti vysvetlim, ackoli si pravdepodobne budes tukat na celo, proc nechci manual.
Jde o to, ze ja se vsema manualama jezdim strasne rychle, protoze to ma clovek auto dokonale pod kontrolou a muzu mu diktovat chovani i ve vysokych rychlostech a posloucha jak hodinky... Toho s automatem proste nejde dosahnout. Jde proste o tu rychlost i jako takovou... s automatem jezdim mnohem klidneji a radeji bych tedy volil ten. Jsem z Prahy a tady je ta dopravni situace cim dal tim horsi a kdyz k tomu pripocitam jeste popojizdeni v kolonach, tak to bych tu radici paku manualu vzdycky nejradsi vytrhl a zahodil. Kdybych bydlel za Prahou a mohl si jezdit po tech krasnych okrskach, tak samozrejme absolutne nevaham a jdu do manualu.
Ten automat ale taky nejak extra nechci, protoze proste jsem fanda aut a chtel bych si ho taky aspon trochu uzit a vedet, ze si muzu dovolit vic, ale pritom byt v klidu, protoze vim, ze to zvladnu, protoze si budu moct jednoduse radit, jak bude zrovna potreba. V tom vidim SMG jako zlatou stredni cestu....
Jde o to, ze ja se vsema manualama jezdim strasne rychle, protoze to ma clovek auto dokonale pod kontrolou a muzu mu diktovat chovani i ve vysokych rychlostech a posloucha jak hodinky... Toho s automatem proste nejde dosahnout. Jde proste o tu rychlost i jako takovou... s automatem jezdim mnohem klidneji a radeji bych tedy volil ten. Jsem z Prahy a tady je ta dopravni situace cim dal tim horsi a kdyz k tomu pripocitam jeste popojizdeni v kolonach, tak to bych tu radici paku manualu vzdycky nejradsi vytrhl a zahodil. Kdybych bydlel za Prahou a mohl si jezdit po tech krasnych okrskach, tak samozrejme absolutne nevaham a jdu do manualu.
Ten automat ale taky nejak extra nechci, protoze proste jsem fanda aut a chtel bych si ho taky aspon trochu uzit a vedet, ze si muzu dovolit vic, ale pritom byt v klidu, protoze vim, ze to zvladnu, protoze si budu moct jednoduse radit, jak bude zrovna potreba. V tom vidim SMG jako zlatou stredni cestu....
-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele: