Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

centrál blbne

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
kvapa

#1 Příspěvek od kvapa »

mám coupe a někdy se mi stane že při zamknutí se mi dveře u spolujezdce nezamknout a tudíž se odemknout i ty u řidiče.a při odemykání se zas neotevřou a hned se zavřou i ty u řidiče.když ty u spolujezdce párkrát ručně zamknu a odemknu tak to zas na chvíli jde.zkoušel jsem kabely ve dveřích ale ty se zdají dobré nemáte někdo zkušenost???díky
WizarDEAD

#2 Příspěvek od WizarDEAD »

presne to same delalo u me, a bylo to tim ze zamek na dverich spolujezce je min pouzivany nez tvuj [nebo teda ja aspon jezdim sam] takze zamek pomalu zatuha az ho magnet neutahne.
Docasne mi pomohlo to ze jsem nabyl baterku -> nabita bat. ma vyssi napeti, magnet ma vetsi silu. ale jak rikam je to krajni reseni a hlavne to nemusi fungovat u tebe
ale jinak jsem to stejne pri prvni prilezitosti cele rozebral, vycistil, namazal a uz je zase zamykani tak hladke jako sex s lubrigacnim gelem durex.. :D
Killca
Klubové ID: 1648

#3 Příspěvek od Killca »

no nebo ten zamek uplne vyklepni a zalep diru a je to :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Leveler »

Nemáš tam nak blbě vyhnutý to táhlo s tím čuplíkem?Jako že by ti drhlo v tý dírce?
kvapa

#5 Příspěvek od kvapa »

to táhlo jsem zkoušel a je v poho myslel jsem že odchází ten motůrek centrálu,jinak zámky mám už zavařené :) ale zkusím ještě tu baterku protože už má dost nalítáno a občas když mám puštěnou muziku tak se mi úplně vybije ale díky všem za rady
Odpovědět