Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Měnit origo radio?
urcite bych vymenil, origo ma cenu leda pri prodeji auta "kloboukovi" nebo pokud nemas na lepsi... Becker, Nakamichi a jine tam padnou jak prdel na hrnec a rozdilem v kvalite poslechu budes vydrenej asi tak 14dni
no a kdyz i rovnou vymenis repro, budes v aute chtit bydlet 
“Ability is what you're capable of doing.”
-
36touring36
- Klubové ID: 969
- Kontaktovat uživatele:
Na repro zatím nejsou peníze musím se spokojit s Nokii ale dali ste mi za pravdu jen sem potřeboval slyšet že to bude ještě lepší než s origem. Nechal bych ho tam, ale je to nahovno když nemužeš zesílit nebo zeslabit radio bez toho aby si tim kroutil tam a zpátky. Pokud by někdo měl odzkoušené radio v touringu e36 dejte mi typ na značku radia!!! Dik
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Pokud s ním máš takový problémy, tak bych ho už asi vyměnil. Jak už bylo zmiňováno výše, suprově tam padne a hraje dobře radio Becker Grand Prix. Podat reference Ti může GeorgosAC, kterýho má ve svým vymazleným BMW E36 Touring.
BTW.: Mimochodem časem pudu taky do tohodle radia, do interieru se opravdu hodí - žádnej stříbrnej paskvil.
BTW.: Mimochodem časem pudu taky do tohodle radia, do interieru se opravdu hodí - žádnej stříbrnej paskvil.
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
mam 36touring a radio pioneer deh-p9400mp,repro origo krom prednich stredu,a hraje spickove!jde oto jakou mas sound vybavu??!!ja mam 10repro.podle meho nazoru jsou na zvuk pioneer jedny z nej radii,a pokud budes kupovat nejaky to rejdio tak hlavne at ma zabudovany vyhybky aby sisi to mohl natlumit vysky basy atd...
pak do kufru SW a je to pohoda 
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Oprava toho rádia je za nula nula nic.... Když to odneseš nějakýmu slušnýmu opraváři, tak to nějaká stovka opraví.machane píše:Zdar chlapi mam v autíčku origo radio bmw s CD, ale haprujou tlačítka a potenciometr je skoro po smrti. Myslíte že má cenu to dávat někde spravovat nebo prostě koupit nové radio.
- Killca
- Klubové ID: 1648
origo radio je slaby vykonem, kdyz das jakykoukoli sunku s vyssim vykonem tak to bude hrat mnohem lip i s reprama ktery mas, ja koupi LG za 3 litry a s origo reprama (od rv 96) t hraje spica, takze je skoro jedno co koupis, ale hlavne aby se to hodilo do intru
ale samozrejme origo je origo a kdyby moje origo bylo na cd, tak bych ho nechal, bylo pekny a fachcilo a oprava origo radia nebude tak draha, jak rikaj, par stovek
ale samozrejme origo je origo a kdyby moje origo bylo na cd, tak bych ho nechal, bylo pekny a fachcilo a oprava origo radia nebude tak draha, jak rikaj, par stovek
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
pokud nenajdeš...tak je to někdy z 10.3.
jinak omlouvám se, že Ti lezu do topicu...ale nechci zbytečně zakládat novej...mám HK muziku s origo professional radiem...radio už taky začíná zlobit při ovládání hlasitosti...takže přemejšlím, jestli spravit nebo vyměnit...asi se našetří a pořeším něco novýho...ale co repro? příjde mi, že to hraje hezky (nejsem nějakej extra masochista na hudbu v autě, radějc vrazím peníze do něčeho technickýho, bo do eMkových věcí), ale co byste doporučili? bude to moc velkej problém nový kvalitní rádio a repro HK?
pokud nenajdeš...tak je to někdy z 10.3.
jinak omlouvám se, že Ti lezu do topicu...ale nechci zbytečně zakládat novej...mám HK muziku s origo professional radiem...radio už taky začíná zlobit při ovládání hlasitosti...takže přemejšlím, jestli spravit nebo vyměnit...asi se našetří a pořeším něco novýho...ale co repro? příjde mi, že to hraje hezky (nejsem nějakej extra masochista na hudbu v autě, radějc vrazím peníze do něčeho technickýho, bo do eMkových věcí), ale co byste doporučili? bude to moc velkej problém nový kvalitní rádio a repro HK?