Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
8Jx16 ET 23 na E36 - jde to ?
No mám to dost snížené, čili asi bude. Spíš mě zajímalo, jestli někdo nemá vlastní zkušenostSpajky píše:Obávám se že budeDan td píše:S pneu 205-225/55/16 - půjde to bez problémů ? Nebo to bude drhnout o lemy ?A nebo to bude těsný
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
O kolik snizene ? Kdyz to porovnam s mym rozmerem a snizenim, tak to na 99 prct drhnout bude, protoze podle propoctu ma guma vetsi polomer a to mensi sirka rafku nezachrani.Dan td píše:No mám to dost snížené, čili asi bude. Spíš mě zajímalo, jestli někdo nemá vlastní zkušenostSpajky píše:Obávám se že budeDan td píše:S pneu 205-225/55/16 - půjde to bez problémů ? Nebo to bude drhnout o lemy ?A nebo to bude těsný
-
Maverick666
- Klubové ID: 1402
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš člen Jitrnicex má na e36 225/55/16 má origo kola tuším styl 42.Dan td píše:S pneu 205-225/55/16 - půjde to bez problémů ? Nebo to bude drhnout o lemy ?
už to tak koupil a říkal, že pokud jezdí po rovině nic nedře, ale vzal zatáčku jednu pod plynem a byly tam hupy a zadek prej škrtal.Ale ten profil na 55 je docela už velkej, no origo má být 225/50/16
toto je dobrá kalkulačka na počítání pneu a disků od Patrase, fakt super věc
http://uloz.to/291248/kola.exe
Kolo 8x16 jsem ještě neviděl, ale to neznamená, žeto neexistuje. Seš si tim rozměrem jistej?
Ale abych jen blbě nekecal tak 9x16 ET 30 na zadku lehce škrtaj, musel jsem upravit lemy. Pokud správně počítám, tak bys byl na ráfku o cca 6mm zalezlej, takže můj tip je, že to velmi těsně vyjde. Tedy pokud to existuje a nedáš tam širokou bačkoru.
Ale abych jen blbě nekecal tak 9x16 ET 30 na zadku lehce škrtaj, musel jsem upravit lemy. Pokud správně počítám, tak bys byl na ráfku o cca 6mm zalezlej, takže můj tip je, že to velmi těsně vyjde. Tedy pokud to existuje a nedáš tam širokou bačkoru.
no ja mam kuprikladu 8x15" nebo dokonce 8,5 presne si to nepamatuji. taky se mi to zdalo jako hovadina, ale meril mi to takovou svorkou v pneuservisudali_b píše:Kolo 8x16 jsem ještě neviděl, ale to neznamená, žeto neexistuje. Seš si tim rozměrem jistej?
- bergos
- Klubové ID: 159
8x16" et23 je originál disk na 7ercalif píše:no ja mam kuprikladu 8x15" nebo dokonce 8,5 presne si to nepamatuji. taky se mi to zdalo jako hovadina, ale meril mi to takovou svorkou v pneuservisudali_b píše:Kolo 8x16 jsem ještě neviděl, ale to neznamená, žeto neexistuje. Seš si tim rozměrem jistej?
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi