Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 klima - unika freon

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
kennik

#1 Příspěvek od kennik »

Dnes rano mi naplnili klimu a za cca 2 hod mi unikol vsetok freon.. Viem, ze sa moze stracat kdekolvek.. len ci nahodou nema niekto skusenosti, resp. neexistuje nejake miesto, kde sa to zvykne stracat najcastejsie.. :?:

mam digi klimu
Helldiver

#2 Příspěvek od Helldiver »

Tak to boli dobri fuseri, klima sa predsa vzdy ma najprv naplnit znackovacim testovacim mediom a sledovat ci niekde neunika :!: . Skontroluj hlavne napojenia klimovych trubiek ku kondenzatoru a samotny kondenzator...
kennik

#3 Příspěvek od kennik »

Helldiver píše:Tak to boli dobri fuseri, klima sa predsa vzdy ma najprv naplnit znackovacim testovacim mediom a sledovat ci niekde neunika :!: . Skontroluj hlavne napojenia klimovych trubiek ku kondenzatoru a samotny kondenzator...

neboli to fuseri, plnil mi to sused a zadarmo..
Player1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Player1 »

Jestli zadarmo, tak to je dobry :wink: Ale stejně asi budeš muset zajet někam, kde to dělají profi. Bude se to muset naplnit tou kontrastní látkou, aby pak bylo poznat kde to uniká. A ten soused to fakt plnil freonem nebo tomu jenom tak říkáš? :lol:
kennik

#5 Příspěvek od kennik »

Player1 píše:Jestli zadarmo, tak to je dobry :wink: Ale stejně asi budeš muset zajet někam, kde to dělají profi. Bude se to muset naplnit tou kontrastní látkou, aby pak bylo poznat kde to uniká. A ten soused to fakt plnil freonem nebo tomu jenom tak říkáš? :lol:

neviem oficialny nazov... daval tam chladivo R134 :)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matal Moderátor »

Musí se udělat vakuový test těsnosti,po té se plní tou kontrastní látkou..

Jinak nejčastěji je schnilý výparník (chladič),bohužel se nedoporučuje zavařovat kvůli vysokému tlaku,kupuje se nový.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět