Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Čím přilepit sklíčko u zrzátek??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sejcek
Klubové ID: 1385

#1 Příspěvek od sejcek »

Zdárek, jdu kolem auta a koukám že mi sklíčko nějak odstává, tak jsem za něj trochu vzal a ta hmota čím to bylo přilepeno byla spíš žvýkačka. Tak teď nevím čím to přilepit aby to drželo už nafurt. Napadl mě silikon nebo lepidlo jak se s tím lepí čelní skla( u toho ale nevím jestli by to pak taky nebylo jak žvejka).
Taky jsem zjistil že je mám vyhřívané, v zimě jsem si ale nevšiml že by to fungovalo(spíš jsem to nezkoumal). Řekl by mi někdo jestli se to spouští na nějaký čidlo nebo přes teploměr v BC?
Abych nezapoměl mám M3jkový a na kupečku :)
Dík
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Vyhřívaný jsou neustále. Tím je myšleno že je to bez vypínače a není to ničím řízený. Jen je tam bimetal kterej to podle teploty sepne a rozepne. A s tím přilepením.. Asi bych zkusil silikon, nebo nějaký pružný lepidlo, jako je Alkapren, Chemopren atd.
sejcek
Klubové ID: 1385

#3 Příspěvek od sejcek »

Nebo jsem našel oboustrannou pásku. Zas kdybych to udělal silikonem tak už to nikdy nesundám nebo to pujde i s tím vyhříváním.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

v servisu BMW mi to lepili lepidlem na okna....

dali pres sklo polystyrenove kostky 2ks a prelepili pres zrcatka papirovou lepici paskou..... druhy den jsem sundal a vse OK.

snad ti to bude stacit takto , nez silikonovat
Odpovědět