Chci si koupit nový podvozek jelikož staré pružiny jsou KO ale jsem z toho v celku v haji hledal jsem sportovní pera nebo pak sportovní podvozel ale mám malý problém podle REALOEM.com http://www.realoem.com/bmw/select.do?vi ... d=P&arch=0 mám auto r.v. 06/1992 ale jak tak hledám nacházím podvozek od 06/92 nebo do 06/92 prostě fakt nevím podle čeho vybrat.
s tím 06/92 neporadím...to netuším jaký je v tom rozdíl a kterej je kterej....spíše k výběru podvozku...řešil jsem to před nějakou dobou taky...chtěl jsem sportovní...vzhlídnul jsem se v tom, že za sport. sníženej dám sedmičku...ale jaksi mě tady lidi dovedly k tomu, že jsem se nakonec na snížení vykašlal a pořidíl bilsteiny
Promiň že ti do toho lezu, ale přijde mi zbytečný zakládat nový téma...
Chci optat, jestli je u všech modelů stejny uchycení tlumičů... jde mi o e36
coupé 4válec, coupé 6ti vál... a potom coupé a sedan nejlepší odpověď by byla že jsou všechny stejny [/i]
liší se to uchycením předního stabilizátoru do 06/92 jsou tzv kosti uchycené na tlumiči a potom jsou uchycené na rameni a mají asi třetinovou délku jinak je všechno stejné jinak pokud můžu doporučit tak péra buď H&R nebo Eibach jsou sice asi o 2000kč dražší než obyčejné značky /inter alloy, supersport...../ale podstatně kvalitnější a podvozek H&R, weitec, koni, bilstein a top je KW jakoukoliv věc můžu sehnat popřípadě poradím tel na mě je 777 565 561
Danny píše:liší se to uchycením předního stabilizátoru do 06/92 jsou tzv kosti uchycené na tlumiči a potom jsou uchycené na rameni a mají asi třetinovou délku jinak je všechno stejné jinak pokud můžu doporučit tak péra buď H&R nebo Eibach jsou sice asi o 2000kč dražší než obyčejné značky /inter alloy, supersport...../ale podstatně kvalitnější a podvozek H&R, weitec, koni, bilstein a top je KW jakoukoliv věc můžu sehnat popřípadě poradím tel na mě je 777 565 561
No jo ale já mám 06/92 tzn že se mám dívat teda po čem? mohl by jsme to probrat po ICQ? případně nějakou radu?
to nemohli protože já ICQ nemám ale když sundáš kolo tak je to vidět dobře taková tyčka dlouhá asi 20cm co má na každé straně kulový čep a je uchycená na tlumiči pod pérem a na stabilizátoru a nebo druhá varianta od 06/92 je ta tyčka krátká asi do 10cm a je chycená na jedné straně na rameno a na druhé k stabilizátoru
dali_b píše:No tak tyhle jsou podle kódu prodejce, kterej máš po rozkliknutí v prvním řádku, uplně stejný. Takže můžeš objednat ty první nebo ty druhý.