Zdravím, chci se zeptat zda li je pro M52 B28 možno použít univerzální lambda sondy NGK? Mohu je mít za 800/ks zatímco NGK primo na toto auto stojí skoro 3000 jedna. Pokud nelze jaký je důvod? Děkuji
Tak tohle by mě taky zajímalo. Koupil jsem si univerzální lambdu Bosch a po roce a cca 30 tis. km mě v servisu říkali, že nereaguje stoprocentně a že to může bejt tím, že je to "jen" univerzál.
Menil jsem to na 325i e36 r.v 91, tj motor m50, ma jednu lambdu, a z me zkusenosti nevydrzela vic jak 20tis.... a v Bosch Car servisu mi taky durazne nedoporucily Uni lambdu..
Ja dal na svoje auto (E36 318is) uni. lambdu - najezdil cca.10tis km a vyhodil jsem ji a dal jsem originál.
Nelíbí se mi u té uni lambdy ten bastlící spojovací konektor (to je mi prostě proti srsti), nicnéně když jsem potřeboval novou lambdu a u nás v shopu jsem na orig. čekal týden a stále nic tak jsem koupil univerzál za cca. polovinu (1500,-) naprasil jsem tam ten spojovací konektor a jezdil-vše se zdálo OK. Po čase mi ale přišlo že mi to moc žere a za studena dobře nereaguje na sešlápnutí plynu. Šel jsem na diag. al e vše bylo OK i lambda.
Ale nedalo mi to koupil jsem originál namontoval a super- auto má průměrnou spotřebu o cca.1l nižší a při studeným motoru už jsem taky nespozoroval nic nepříjemnýho.
Takže můj názor je -jednoznačně origo lambdu.