Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zvuky z přední nápravy při couvání a brzdění...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Spajky »

Po zimě sem parkoval u baráku do řady aut, pomalu couvám, kroutim volantem, přibrzďuju a z auta příšernej zvuk, jak když někdo zavírá fortnu...nechápu co to může bejt, ale jde to z přední nápravy, pže sem ten zvuk prostě "cejtil" ve volantu...má někdo typ co to může bejt?

Opakuju, že sem pomalu couval s vytočenejma kolama a přibrždoval, při jízdě vpřed to vůbec nic nedělá...? Nějaký tipy?
JanK

#2 Příspěvek od JanK »

jojo,mam to samy,jen pri couvani...myslim,ze se nevracej brzdice a deska se tam príčí,ale jistotu nemam
twitousek

#3 Příspěvek od twitousek »

to mám také ale jen když se ty brzdy pořádně ohřejou..přijde mi že ty destičky jsou v tom volné..brzdič zatuhlí nemám ten už jsem vyčistil..zkuste to také vyčistit a uvidíte..a nebo aby to nedělalo horní uložení tlumiče když točíte do rejdu..to by jako přeskakovalo a udělalo ránu..zkuste točit volantem na místě..a nebo nějakej čepík a aby nebyl špatenj nebo silentblok v předním rameni ,ten co je přišroubovanej na karoserii k ramenu..
Odpovědět