Ahoj, mam E46 320d, rv. 1999, predelanou na facelift (predelaval predchozi majitel) a chci tam AE. Jelikoz mam pekelne dobity predni skla od svetel (jedno cca 1000,-) a samostatny AE stoji cca 1500,- (coz nam da 3500,-) rozhodl jsem se koupit cely novy predni svetla s AE (na ebay za 5000,- + drobny)
Jinak foto myho auta je tady: http://e46.browse.cz/gallery/menu.php?g ... lbum_id=19
(sorry za kvalitu, fotil jsem to vcera vecer ze tmy proti osvetlene garazi kompaktem borcovi, co chtel videt to predelani na facelift)
Tak já bych si to určitě rozmyslel, protože tyhle světla nemají štelování jako origo a bude ti svítit pěkně blbě a ohledně angel eyes, určitě ti to nebude svítit jako na tom obrázku. Budou to jen takové ledkové bludičky. Radši kup nová skla a k tomu ccfl angel eyes a výsledek bude rozhodně lepší a lacinější. Tahle světla se tu už řešila, tak zkus trochu hledat ale reference nic moc.
haarosh píše:Tak já bych si to určitě rozmyslel, protože tyhle světla nemají štelování jako origo a bude ti svítit pěkně blbě a ohledně angel eyes, určitě ti to nebude svítit jako na tom obrázku. Budou to jen takové ledkové bludičky. Radši kup nová skla a k tomu ccfl angel eyes a výsledek bude rozhodně lepší a lacinější. Tahle světla se tu už řešila, tak zkus trochu hledat ale reference nic moc.