Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e46 M-Packet pružiny vs Origo?
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
je to různé podle motoru (váhy) ... někdy jsou na oko stejné ale vždy mají jinou charakteristiku ... snížení by mělo být - 20-25mm proti serii ... vymontované to nemáš šanci poznat jinak, než rozkodovat barevné značení (s tím bohužel neporadím)WinCent píše:Nevíte někdo nebo nemáte možnost změřit jaký je rozdíl v předních pružinách na e46 m-packet podvozek oproti normál pružinám? jsou kratší
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
jde mě o to že bych si koupil do předu orig. nové M-Packetové pružiny přímo na moje auto a chtěl bych tím právě dosáhnou snížení o těch cca 20mm protože mám obyč podvozek, ale nejsem si jistý tím jestli není ta výška M-Packet podvozku taky daná tím že by to mohlo mít v jiné výšce na tlumiči ty miskyHuska píše:je to různé podle motoru (váhy) ... někdy jsou na oko stejné ale vždy mají jinou charakteristiku ... snížení by mělo být - 20-25mm proti serii ... vymontované to nemáš šanci poznat jinak, než rozkodovat barevné značení (s tím bohužel neporadím)WinCent píše:Nevíte někdo nebo nemáte možnost změřit jaký je rozdíl v předních pružinách na e46 m-packet podvozek oproti normál pružinám? jsou kratší
-
Whisky
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
vymontovane to teda poznat jde, protoze ty pruziny jso z tlustciho dratu, kdyz to reknu polopate. kazdopadne me jedna zadni praskla a tak jsem vymenil celou sadu za weitec. auto slo jeste niz a je trosku vic tvrdsi. kazdopadne v zatackach je to mnam. mel sem na octavii eibachy a ty byly hodne moc tvrdy, tydle progresivni weitecy nejsou tolik, lae precejen jsou tvrdsi. s origo jsem byl spokojeny, ale nechtelo se mi za jednu pruzinu davat takovy prachy
jesi chces vyfotim ti, jak sedim nizko.
a ty předni pružiny co me zbyly ti muzu dat, muzes to zkusit
jesi chces vyfotim ti, jak sedim nizko.
a ty předni pružiny co me zbyly ti muzu dat, muzes to zkusit