Skoro kazdej den meju auto a pokazdy odklapim sterace...Mel jsem coupe z 92 a ted mam coupe 97 a u ani jednoho zadnej problem proste kdykoliv se mi zachce tak odklopim raminko...
Me napadlo,nemas tam jiny raminka,ktery tam nemaj co delat?To bych pak chapal ze ti zajizdej pac raminka u coupe jsou tak trochu do gž a ta "servisni poloha" je kdyz pstis trerace a vypnes klicek,ani ho nemusis vyndavat...
Jestli ti to nejde,tak to mas jednoduse vys.any...
A řj steracu by je pod nohama spoluezdce stejne jako řj centralu
Mám sice E39, ale to bude asi tak. Mě při výměně čelního skla namontovali stěrače tak, že nešly nadzvednout. Prostě je nasadili na hřídelky blbě. Pravý stěrač dokonce parkoval z části až na plastu a levý se dotýkal pravého. Budeš muset celý stěrače sundat ze hřídelek. Pak je nasadit tak, aby jsi je mohl nadzvednout při zavřený haupně. Měli by parkovat v černé dolní části skla. Budeš na to potřebovat malý stahováček hlavně na levé straně. Stěrače jsou nasazeny na kuželu a dotaženy maticí.
Eks
Eks píše:Mám sice E39, ale to bude asi tak. Mě při výměně čelního skla namontovali stěrače tak, že nešly nadzvednout. Prostě je nasadili na hřídelky blbě. Pravý stěrač dokonce parkoval z části až na plastu a levý se dotýkal pravého. Budeš muset celý stěrače sundat ze hřídelek. Pak je nasadit tak, aby jsi je mohl nadzvednout při zavřený haupně. Měli by parkovat v černé dolní části skla. Budeš na to potřebovat malý stahováček hlavně na levé straně. Stěrače jsou nasazeny na kuželu a dotaženy maticí.
Eks
Stahovak nemusis mit...Jen kdyz je tam zatuhlej tak to jde blbe ale jde to bez stahovaku A staci jen povolit matici a pootocit...