Prosím o radu, zda jsou stejné zadní tlumiče na E36 jak na touring tak na sedan. Objednal jsem si je v elitu, ale na touringa nejsou v ČR a na sedan ano. Já žil v domnění, že je to uplně stejné... jak je to tedy??? Díky
zero píše:Prosím o radu, zda jsou stejné zadní tlumiče na E36 jak na touring tak na sedan. Objednal jsem si je v elitu, ale na touringa nejsou v ČR a na sedan ano. Já žil v domnění, že je to uplně stejné... jak je to tedy??? Díky
zero píše:Dík, ale potřebuju na Mtech, ty super touring jsou na serii. Ty Mtech, právě vůbec nejsou v ČR a už na ně u Elitu čekám 14 dní
pro vozidla s M-Technik jsou ADVANTAGE, mam je za 3200/par.. ovsem opravdu nejsou na zadnem sklade a ani na centrale..tzn ze si asi jeste chvilku pockas...
zero píše:Jo jo, už čekám 14 dní, tak jsem zvědav...
Já je kupoval (Sachs Advantage) na podzim všechny a jedinej, kterej neměli byl PP a stál o 600kč víc, než LP. Na ten pravej sem potom čekal měsíc, než dorazil...
když už tu řešíme rozdíli neví někdo jestli je rozdíl mezi předními na čtyř válec oproti šestiválci... nejde mi ted o charakteristiku ale o vnější rozměry ????
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Tak měli jste pravdu v MJAUTO je měli do druhého dne, ale naštěstí do elitu dorazili ten den kdy jsem byl rozhodnut objednat je v MJAUTO. Díky kamošoj nakonce cena včetně horního uložení 3800,- za komplet, takže spokojenost. BTW: na krabici těch sachsu: "SACHS - official supplier BMW Sauber Formula 1 Team"