Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problém při startování

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pazdi »

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, dnes ráno jsem se vydával do práce, přicházím k autu, sice "přimrzlý" dveře, ale podařilo se mi to otevřít, tak jsem vytáhl škrabku, oškrábal šecky okna, zamrzlej sednu do auta a ono nechtělo nastartovat 8O tak jsem to vypnul...zkusil znovu...a zase nic..jen točil, točil, točil a nic...tak jsem začal bejt naštvanej, bo do práce takovou štreku se mi pěšky nechtělo...tak jsem to zkusil za chvilku napotřetí...a chytlo...
stalo se to poprvý za necelý dva měsíce, co ho mám...už jsem startoval i v horších zimách a zatím všecko ok...
takže mi jde o to, čím to může být, jestli má někdo nějakej nápad...a vlastně jestli to mám začít brát vážně, když se to stalo poprvý a nějak to řešit, nebo počkat jestli se to stane zase.
Díky moc za rady Pazdi
sqeezer
Klubové ID: 801

#2 Příspěvek od sqeezer »

Mě to jednou dělal imobilizér (nebyl ale origo), a podruhý mě takhle blblo čidlo otáček na klikový hřídeli.
Lukybar
Klubové ID: 3760
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukybar »

Me stalo to same. Menil jsem ridici jednotku svicek ( myslim ze se to tak jmenuje ) je to cerna vec a jdou z toho 4 kabely na svicky a potom sem musel vymenit i samotny svicky a na diagnostiku a potom vse ok. Stalo se mi to kdyz moc prselo tak sem prijel domu a rano uz nenastartoval presne jak pises
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

cívka se tomu říká... :D
Lukybar
Klubové ID: 3760
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lukybar »

Maikl píše:cívka se tomu říká... :D
Budu si to pamatovat :D
Odpovědět