Zdravim,
neviete mi poradit, kde by som mohol zohnat loziska do tejto prevodovky? Obehal som Bratislavu aj Vieden ale beznadejne... v BMW katalogu nahradnych dielov nie je tato prevodovka rozkreslena, cize loziska sa nedaju kupit ako nahradny diel. V BMW mi povedali, ze jedine celu prevodovku a vo Viedni mi povedali, ze tie loziska su chranene spolocnostou BMW, cize mi ich nemozu predat aj ked ich maju skladom.
Eventuelne neviete o nejakej prevodovke v naozaj dobrom stave?
dakujem
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Manualna prevodovka BMW 330d E46 6-kvalt
Praveze takto som pobehal vsetky obchody s loziskami ale bezuspesne, toto su tie loziska
http://fotoalbumy.azet.sk/meecrob/loziska-skf-ina/
to vacsie lozisko je SKF a ma vyrazene tieto napisy
SKF BA2-0023 B ITALY A M01 A
vnutorny priemer 35 mm
vonkajsi priemer 73 mm
hrubka 30 mm
mensie lozisko je INA a ma vyrazene tieto napisy
INA F – 234340 . 1 SLOVAKIA 95 / T12
vnutorny priemer 29 mm
vonkajsi priemer ??? mm
hrubka 20,5 mm
jedine co sa mi podarilo zistit je, ze lozisko SKF ide 20.3. do vyroby v taliansku ale da sa objednat jedine cez dealera SKF a on musi od zastupenia SKF Slovensko kupit balenie 27 ks a to nik nechce, lebo sa boji, ze mu tie loziska ostanu na sklade a nepredaju sa
v Rakusku a Nemecku je situacia ina, tam mi tie loziska nepredaju vobec, lebo su chranene BMW, ktora vraj plati za to aby sa nepredavali mimo BMW a tym je clovek nuteny kupit novu prevodovku
http://fotoalbumy.azet.sk/meecrob/loziska-skf-ina/
to vacsie lozisko je SKF a ma vyrazene tieto napisy
SKF BA2-0023 B ITALY A M01 A
vnutorny priemer 35 mm
vonkajsi priemer 73 mm
hrubka 30 mm
mensie lozisko je INA a ma vyrazene tieto napisy
INA F – 234340 . 1 SLOVAKIA 95 / T12
vnutorny priemer 29 mm
vonkajsi priemer ??? mm
hrubka 20,5 mm
jedine co sa mi podarilo zistit je, ze lozisko SKF ide 20.3. do vyroby v taliansku ale da sa objednat jedine cez dealera SKF a on musi od zastupenia SKF Slovensko kupit balenie 27 ks a to nik nechce, lebo sa boji, ze mu tie loziska ostanu na sklade a nepredaju sa
v Rakusku a Nemecku je situacia ina, tam mi tie loziska nepredaju vobec, lebo su chranene BMW, ktora vraj plati za to aby sa nepredavali mimo BMW a tym je clovek nuteny kupit novu prevodovku
-
mamouschek
Jo, je to tak. Neprodaj a u běžných ložiskových obchodů to neseženeš! Takovejch SKF ložisek sem do různejch aut sháněl a není šance. Prostě výrobce SKF udělá dohodu s automobilkou na výrobu XY set tisíc kusů a zbohem. Jinou převodovku. Jinak to nejde. Nebo dobrého kamaráda a ten je prodá s rizikem průšvihu. BMW = zaplať. 

a vpravo Killca