Je mozny ze mi kolisaj otacky pri volnobehu diky malymu filtru?? mam tohle:-)
a premyslim jestli to neni tim, dela to pri volnobehu a kolisa to tak 700 - 1500, starej motor se treba vytocil do omezovace sam a pak zase dolu a kolisal taky tak 700- 1500, obcas mi prislo jako by se dusil, filtr cistim, ale jde tam horkej vzduch od motoru tak jestli to neni tim, je divny ze to dela i kdyz je studeny, jeste me napada vaha vzduchu ale nevim mnoo, puvodni motor odesel a tak se nejak zacinam bat aby tenhle neodesel taky...ted je na upravach, za mesic jde do dilny kvuli tomu ale premyslim jestli to fakt neni jen tohle, ze bych tam nemusela, chjooo baworaci..
no tak na 200sx mu to je k hovnu:-) spis to abs si myslim jak jsme davali novy podvozek a mozna stim i nekde cestou prasili, protoze to vezli odeme do prahy beze me:-) a to kolisani, mnoooo fakt nevim, ale docela me to sere, to cvakani, vis ondro v motoru, tak to je tim ze tam byl hovno olej, takze to taky potrebuju poresit, jinak jsem zvedava na kolik me ta oprava zase vyjde, sileny, ale snad to pak uz bude ok, ted se do toho jeste sere puntak:-( silenost toto...
Mně pomohlo utáhnout obě hadičky kolem volnoběžňáku kovovejma páskama, asi to v tom spoji někde netesnilo
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Fx píše:Jestli už jsi tam dala ty xenony, tak bacha, abys nedala ballast hned na jednotku ABS. Umí to takhle blbnout kvůli rušení - mluvím o svícení ABS.
nene, to abs svitilo jeste predtim...xenony tam snad jeste nejsou, dala jsem je klukum at je tam daji, nejak vyjedu stejne az v dubnu, takze tim to neni:-)
Treba jen nejak prekopli nejaky kontakt, kdyz tam davali ten D2 podvozek, uvidime..
to abs se da zjistit na diagnostice, muze to byt vadny cidlo otacek kola, ktere je u kazdeho kola nebo muze byt vadne rele, pak uz jen nejaky drat k tomu cidlu no
Killca píše:to abs se da zjistit na diagnostice, muze to byt vadny cidlo otacek kola, ktere je u kazdeho kola nebo muze byt vadne rele, pak uz jen nejaky drat k tomu cidlu no
mnooo mechanik co mi delal na aute tak odesel z dilny kde maj diagnostiku, takze musim sehnat jinyho, ale kamos rikal ze nekde v Modranech ma kamose a ze je fakt dobrej, jen nevim zda ma diagnostiku.. kazdopadne mu to tam dam, az to mili dodela....
tak tenhle problem sem mel pred mesicem..kolisaly mi mezi 1100 a 1500 zhruba, dal sem to znamimu automechanikowi..a prej sem mel uwolneny jen naky kontakty nekde od otackomeru..newim wic, rekl mi jen todle wzal si 2 kila a druhej den sem si pro auto walil:) newim zda ti to pomuze ale jen informatiwne, ja se w tom taky newyznam