Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 skla zrcatek

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Piggie
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Piggie »

Ahoj, uz zase mi nejaci parchanti ozobali auto. Tentokrat to odnesly obe zrcatka.

Zjistil jsem ze jezdit bez nich je docela adrenalin.

Musim je co nejrychleji nekde sehnat.
Koukal jsem na Elit a tam nabizeji vetne plastovych drzaku obycejna, konvexni, sfericka a jeste v kombinaci vyhrivana-nevyhrivana.

Chtel jsem se zeptat jestli nevite, jaky je v tom rozdil (konvexni versus sfericka), pripadne co je nejlepsi a kdybych koupil vyhrivana i s tim plastovym drzakem tak jestli mi tam vubec pujdou namontovat tak, aby to vyhrivalo.

Nevim jestli ty skla co mi ukradli byly vyhrivane...jak se to pozna?

Diky

P.
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

No, ked uz ich nemas, tak to asi nepoznas nijak. Ale ked kupis vyhrivane, tak by mali v poho fungovat. Ak by si chcel, mozem ti za symbolicku cenu nechat obycajne modre skla, alebo ti ich mozem pozicat kym nekupis nove.

Ak chces, tak daj vediet a mozes sa hned zastavit, som doma.
7er. True definition of luxury. Yours.
michal09

#3 Příspěvek od michal09 »

No nevím co konvexní, ale asferická jsou, nebo by měla být "lomená" (jak je tam ta riska na mrtvej bod) s modrým odstínem, takže bych typnul že konvexní jsou jen s tím modrým odstínem a obyč jsou prostě obyč... :) No a jestli si měl výhřev, tak to poznáš podele toho, že ti od motorku čučí dva nezapojené drátky, které se práve zapojí zespod do vyhřívaného skla... :wink:
castro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od castro »

sférický jsou naprosto super, vidíš s nima i vedle auto takže se ti nikdy nestane že bys při miškování třeba nějak přehlédl.... mohu jen doporučit a to do obou zrcátek ;-)
DAVe_1

#5 Příspěvek od DAVe_1 »

a pripravu na vyhrivany zrcatka ma kazda E36? treba iso v kupe 93rok? :lol:
jestli mi staci jen koupit zrcadla a napojit na dratky co se vali v zrcatku...jeste sem do toho nelezl tak nevim :roll:

kdyz ne tak natahnout + - z motorku okna? nebo jinde..
fix
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od fix »

pokud není tak natáhnou + - od motorku
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od dsvatos »

DAVe píše:a pripravu na vyhrivany zrcatka ma kazda E36? treba iso v kupe 93rok? :lol:
jestli mi staci jen koupit zrcadla a napojit na dratky co se vali v zrcatku...jeste sem do toho nelezl tak nevim :roll:

kdyz ne tak natahnout + - z motorku okna? nebo jinde..

Já mám výhřev od výroby a kára je taky 93.
Piggie
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Piggie »

Jo je to fakt, couhaj mi tam dva kabliky. Ani sem si toho ze zacatku nevsim. Ale jen z toho leveho. Holt u BMW se za vsechno navic plati. Dneska si pro ty zalomene vyhrivane jedu do elitu. Tak doufam ze mi zase nekdo hned neukradne...

Jezdil jsem chvili po Praze bez nich, kdyz jsem je shanel. No a co cert nechtel, hned se na me povesili policajti. Rikali, "pane ridici ty vase zrcatka nejsou uplne funkcni ze jo".

No a jak sem byl z toho jeste nasranej tak sem na ne byl fakt hnusnej a rikal sem jim ze mi je ukradli, predtim to byly poklice, pred tim vylomenej zamek u spolujezdce, pak u ridice...at si poridej v Praze BMW a uvidej...tak jen rekli "jedte" :-)))

Takze jsem vyvaznul bez pokuty. Ono by to nastvalo jeste vic, kdyby mi naparili pokutu a hned me stahly o prachy co jsem zrovna vybral z bankomatu na ty zrcatka...

michal09 píše:No nevím co konvexní, ale asferická jsou, nebo by měla být "lomená" (jak je tam ta riska na mrtvej bod) s modrým odstínem, takže bych typnul že konvexní jsou jen s tím modrým odstínem a obyč jsou prostě obyč... :) No a jestli si měl výhřev, tak to poznáš podele toho, že ti od motorku čučí dva nezapojené drátky, které se práve zapojí zespod do vyhřívaného skla... :wink:
michal09

#9 Příspěvek od michal09 »

Piggie píše:Jezdil jsem chvili po Praze bez nich, kdyz jsem je shanel. No a co cert nechtel, hned se na me povesili policajti. Rikali, "pane ridici ty vase zrcatka nejsou uplne funkcni ze jo".

No a jak sem byl z toho jeste nasranej tak sem na ne byl fakt hnusnej a rikal sem jim ze mi je ukradli, predtim to byly poklice, pred tim vylomenej zamek u spolujezdce, pak u ridice...at si poridej v Praze BMW a uvidej...tak jen rekli "jedte" :-)))

Takze jsem vyvaznul bez pokuty. Ono by to nastvalo jeste vic, kdyby mi naparili pokutu a hned me stahly o prachy co jsem zrovna vybral z bankomatu na ty zrcatka...

Naprosto tě chápu a vím o čem mluvíš, taky bydlím v "naší" pojebaný matičce Praze... :lol: Měl jsi štěstí na policajty, předpokládám že to byli stáťáci, s těma mám taky více méně dobré zkušenosti... :wink:

Jinak k zrcátkům - je mi divný, že by si měl výhřev jen v levým... :?:
Danny Moderátor
Moderátor

#10 Příspěvek od Danny Moderátor »

třeba to druhý zrcátko co v něm není ten výhřev je vyměňovany.
Piggie
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Piggie »

To je taky mozny. Nebo je mozny ze mi to vyrvali i s tema kablikama.
Ale jestli to de natahnout od toho motorku tak je to v pohode a rozhodne se to v zime vyplati.

Jinak je to fakt opruz parkovat s BWM v Praze. Clovek se snazi, maka jak Bulhar, aby vydelal nejake penize a mel pekny auto a nejakej parchanti si z nej takhle porad delaj prdel.
Na nejakej tunning uz sem davno zapomnel, protoze je to jen dalsi lakadlo pro zlodeje.

Ono uplne staci kdyz si to auto necham v mycce umejt. Pak to prokoukne a vzdycky si toho nekdo vsimne.

Jako posledne ty poklice. Nechal jsem to umejt vcetne myti kol a druhej den byly fuc.

Predtim sem mel E30 324D.
Celou dobu si toho nikdo nevsimal. Ale pak mi kamarad dal takovy supr velky repraky co se polozi na to zadni plato. Vypadaly fakt skvele.
No a do tydne mi kvuli nim ukradli rovnou cely auto.
Pak ho za mesic nasli v jedne takove zapadle prazske ulici. Bez tech repraku samozrejme. Vzal je i s tim platem.

Tak jsem mezitim koupil E36 no a do tydne zamek u ridice v prdeli a dalsi tyden u spolujezdce. Vzdycky si v tom zlomili ten jejich sperhak.

Ted premejslim jak to zaslepit...

Policajti ti akorat reknou " Kupte si Opla, ty se nekradou..."

Joo Praha je Praha...

Danny píše:třeba to druhý zrcátko co v něm není ten výhřev je vyměňovany.
PepaPepino
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od PepaPepino »

nazdar,nemate doma někdo sklo do praveho elektryckeho zrcatka na E36?? Koupil jsem to a ještě jsem ho nesehnal,teda sehnal ale ne za moc rozumnou cenu. Kdyby to bylo možne aby bylo modře zakouřeno abych neměl každy jiny. Předem díky :D
michal09

#13 Příspěvek od michal09 »

PepaPepino píše:nazdar,nemate doma někdo sklo do praveho elektryckeho zrcatka na E36?? Koupil jsem to a ještě jsem ho nesehnal,teda sehnal ale ne za moc rozumnou cenu. Kdyby to bylo možne aby bylo modře zakouřeno abych neměl každy jiny. Předem díky :D

Myslím, že i kdyby někdo měl, prodávat tohle spotřební zboží jako jsou skla zrcátek asi nebude... Si kup nový, stojí kolem 5tikila, spíš míň... :wink:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od xSAFA »

Piggie píše:Policajti ti akorat reknou " Kupte si Opla, ty se nekradou..."

Joo Praha je Praha...

Kamarád bydli v Ostravě taky si auto hýčkal ale bohužel jak už to bývá, jednou podřený dveře, jednou zas rozbitý okno, tak se na to vysral pošetřil koupil garáž kousek za městem a do města si koupil Suzuki Swift za 8tis ktery je rádo že je rádo a od té doby má konečně klid a už mu nevadí že v noci slyší nějaký napitý mladíky řvát a hned nestojí za záclonou... Já osobně kdybych měl stávat někde na sídlišti tak nějakou leštěnku ani nechcu, strašně mě bolí každej škrábaneček natoš kdybych našel auto z vybitým oknem apod... e36 je sice už stará "mrdka" ale je to BMW a to v lidech budí neopodstatněnou závist. :roll:
PepaPepino
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od PepaPepino »

Myslím, že i kdyby někdo měl, prodávat tohle spotřební zboží jako jsou skla zrcátek asi nebude... Si kup nový, stojí kolem 5tikila, spíš míň...

No a neviš nějakou net adresu kde to skličko splašit??? :D
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pazdi »

PepaPepino píše:Myslím, že i kdyby někdo měl, prodávat tohle spotřební zboží jako jsou skla zrcátek asi nebude... Si kup nový, stojí kolem 5tikila, spíš míň...

zkus http://www.mjauto.cz
michal09

#17 Příspěvek od michal09 »

Pazdi píše:
PepaPepino píše:Myslím, že i kdyby někdo měl, prodávat tohle spotřební zboží jako jsou skla zrcátek asi nebude... Si kup nový, stojí kolem 5tikila, spíš míň...

zkus http://www.mjauto.cz

nebo taky http://www.autokelly.cz/ nebo http://www.elitecat.cz/ myslím, že se to dá sehnat celkem v pohodě... :wink:
PepaPepino
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od PepaPepino »

nebo taky http://www.autokelly.cz/ nebo http://www.elitecat.cz/ myslím, že se to dá sehnat celkem v pohodě...

Dikys moc za snahu,ale už sem ho tu sehnal na klubu :D
Odpovědět