Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

difuzor

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
SmeloCh

#1 Příspěvek od SmeloCh »

cau pujde z coupe do compacta difuzor
??????????????,,,,,,zadni naraznik E 36
SmeloCh

#2 Příspěvek od SmeloCh »

zadni naraznik
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#3 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

ne.
polly1

#4 Příspěvek od polly1 »

Speedy píše:ne.
:lol: vyčerpávající odpověď :D
SmeloCh

#5 Příspěvek od SmeloCh »

to je nahovno
ten z compacta neni tak hezkej jako z coupe
Killca
Klubové ID: 1648

#6 Příspěvek od Killca »

no tak mi ukaz jednu hezkou vec na kompaktu, se divim ze kompakty bmw vubec vydalo k prodeji
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Maikl »

:twisted2:
Pete
Klubové ID: 1167

#8 Příspěvek od Pete »

Killca píše:no tak mi ukaz jednu hezkou vec na kompaktu, se divim ze kompakty bmw vubec vydalo k prodeji
moje sousedka ma kompakta a garantuji ti ze by jsi se rad svezl :D
aur77

#9 Příspěvek od aur77 »

Pete píše:
Killca píše:no tak mi ukaz jednu hezkou vec na kompaktu, se divim ze kompakty bmw vubec vydalo k prodeji
mozno kvoli tej susedke, ale nie kvoli tomu autu :lol:
Killca

#10 Příspěvek od Killca »

Maikl, Pete: :D hlavne nebit :D ale proste jen mi je divny ze se nekomu libi, jako kompakt v E46, to uz by slo, ale ten E36 neni podle me moc povedeny, fakt sorry hosi :Ehm:
CZAirwolf

#11 Příspěvek od CZAirwolf »

Pete píše:
Predved toho compacta...ale sousedku dej pred nej :)
SmeloCh

#12 Příspěvek od SmeloCh »

nechapu co to melete za sracky je pravda ze coupe je hezci nez compact ale jen kdyz je v zakladu atd ale srovnej m coupe a m compact + cerny skla xenony snizenej podvozek atd a myslim ze hodne rychle zmenis nazor jestli je compact horsi nez coupe polovina lidi tady co ma couep nema tak udelany auto jako ja nebo par lidi co jsem videl jeji compacta tady tak nesud..ja se taky smeju kdyz vidim mongola v coupe s zlutejma blinkrama,v lete plechace s poklicema ani el.okna atd
TAK NESUD
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pazdi »

SmeloCh píše:nechapu co to melete za sracky je pravda ze coupe je hezci nez compact ale jen kdyz je v zakladu atd ale srovnej m coupe a m compact + cerny skla xenony snizenej podvozek atd a myslim ze hodne rychle zmenis nazor jestli je compact horsi nez coupe polovina lidi tady co ma couep nema tak udelany auto jako ja nebo par lidi co jsem videl jeji compacta tady tak nesud..ja se taky smeju kdyz vidim mongola v coupe s zlutejma blinkrama,v lete plechace s poklicema ani el.okna atd
TAK NESUD
postni fotky toho tvýho compacta...docela by mě to zajímalo:p
jakože compacta jsem měl...teď mám coupe...osobně se mi coupe líbí víc...z profilu je krásný...ale compacty určitě nehaním...jen mě zajímá ten Tvůj udělanej, jak je hezčí než udělaný coupe:-p
Killca

#14 Příspěvek od Killca »

tam nejde o to jak je udelanej, kdyz je to dobre udelany, tak to je jen k lepsimu, ale proste celkovej tvar toho auta se mi nezda, ale je mozny ze to proste jinak navrhnout neslo no a tvy auto sem nevidel, ale verim ti ze to mas dobre udelany, ale proste bmw to mohli navrhnout lip to auto nez ho takle vyslali
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Slavisimo »

Smeloch: a uz si nekdy videl coupe bez EL.OKEN? Ja teda ne :twisted: Ale compacta jo :D
papyk
Klubové ID: 1181

#16 Příspěvek od papyk »

Myslím, že to tu zbytečně hrotíte a plkáte OT. Srovnáváte nesrovnatelné, coupé bylo logickou návazností na saloon ve snaze vytvořit sportovní variantu a compakt je vlastně tehdejší reakce BMW na ,,ostré,, hatchbaky typu Golf, Kadet, Civic apod., proto ten jiný design a velmi praktická výklopná záď, což vlastně spoustu lidí vedlo k této variantě - měli hatchbaka a zůstali věrni BMW. Sice to tehdy nebyl takový kasovní trhák jak se předpokládalo, ale ten model smysl měl, prostě vyplnil mezeru v nabídce.
Mě osobně compakt taky nic neříká, ale nikomu ho nehaním a beru to, jistě k tomu má ten kdo si ho pořídí svůj důvod proč nezvolil saloon či coupé, a osobně e36kový ještě jde, ale ta kreace u e46 je teda děs :roll:
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pazdi »

papyk píše:...
Mě osobně compakt taky nic neříká, ale nikomu ho nehaním a beru to, jistě k tomu má ten kdo si ho pořídí svůj důvod proč nezvolil saloon či coupé, a osobně e36kový ještě jde, ale ta kreace u e46 je teda děs :roll:
jj přesně...hatchback byl hodně fajn...vyklopná záď je fajn věc, když vezeš objemnější věci...
no k tomu konci - já kompakta měl..a upřímně důvod byl jedinej - byl v super stavu, oproti coupe...(ale už po cestě z Prahy k nám na Moravu jsem přemejšlel, že ho prodám a pořídím coupe:) )
jinak velkej souhlas s tím koncem...E46 compact je šílenost :roll:
Odpovědět