Jde mi o to, jestli 2,5 airbox je rozměry a tvarem stejný jako ten na 2,8 a jen má větší výstup nebo vypadá jinak ? Abych ho tam fyzicky vůbec nacpal ...
Ideálně, kdyby měl někdo foto 2,5 neVANOS airboxu ...
Touring & Compact Tvarem asi stejnej je, ale 2,8 má menší průměr výstupu na MAF. Mám i 2,5 MAF, čili to nepasuje, na MAFu je větší díra než na airboxu. Pokud je tvarem stejnej, bylo by to ideální, to by znamenalo, že se lišej jen průměrem výstupu. Což je ale to, co nevím.castro píše:taky by mě zajímalo jestli jde cítit rozdíl... Sání mi zatím leží v garáži a čeká až bude venku teplo.
A proč vlastně měníš i airbox? vždyť můžeš nechat původní, ne?
podle mě tvarem bude stejnej...
Touring & Compact Klapka nasadit jde, ale je tam těsnění proti těsnění. Asi to funguje, ale není to úplně ono a hlavně 2,8 klapka má menší průměrcastro píše:to je dobrý vědět...
mám to totiž připravený a na jaře se na to chystám. Je mi jasný že se tam musí upravit hadičky ale myslel jsem si že klapka půjde normálně nasadittakže ještě shánět klapku z 2,5i? :-/
řekl bych že box bude na 2,5 stejnej, a myslim že by měl být stejnej i z 320i M50... podle mě bude jinej jen ten průměr na MAF
Touring & Compact Zas tolik nechvátám, už s tuzing filtrem jezdím tři měsíce, tak to ještě chvilku vydržímSpajky píše:Jak moc chvátáš...mám ho vyndanej u známého v garáži, ale nevim, kdy budu mít čas se tam dostat...Dan td píše:Vážně nemůže někdo s M50 blejsknout airbox, třeba jen telefonem ?
Touring & Compact