Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Svíčky u E46- nejdou povolit !!!!
-
davidj
- Klubové ID: 1387
- Kontaktovat uživatele:
Čus chlapci, jelikož mám na mém mazlu už nalítáno za rok a půl cca 65 tis , tak jsem si vzpomněl na svíčky , že už bych je měl minimálně zkontrolovat a podívat se jaký vlasně typ tam mám. Taky jsem se rozhodl je vyměnit , podle diskuzí tady jsem objednal NGK ( apropo ještě je nemám ) a v neděli jsem se rozhodl se na ně podívat.
S hrůzou jsem zjistil , že první 2 nejdou povolit a další jsem vůbec nezkoušel. Už jsem kontaktoval PavlaH a dojel bych k němu . Jsem asi trubka , že si nedokážu ani svíčky vyměnit .
A další otázku mám , jak se povolují svíčky směrem k oknu , mám nad ním filtr pro klimu. To je nutný nějaký krátký klíč na svíčky ?
Díky moc za rady
S hrůzou jsem zjistil , že první 2 nejdou povolit a další jsem vůbec nezkoušel. Už jsem kontaktoval PavlaH a dojel bych k němu . Jsem asi trubka , že si nedokážu ani svíčky vyměnit .
A další otázku mám , jak se povolují svíčky směrem k oknu , mám nad ním filtr pro klimu. To je nutný nějaký krátký klíč na svíčky ?
Díky moc za rady
-
droban
- Kontaktovat uživatele:
svicky se povolujou smerem k oknu,je na to spesl klic takovej kloubovej v OBI stoji 99Kč,musi se trocha zabrat,ale bacha na strhnuti zavitu
je to tento klic
http://www.graficar.cz/2720/autodoplnky ... 21-mm.html
je to tento klic
http://www.graficar.cz/2720/autodoplnky ... 21-mm.html
-
chrompacket
-
davidj
- Kontaktovat uživatele:
No jo , stane se no .....dsvatos píše:Jestli najely 65 tisíc bez vyšroubování a kontroly, tak to potěš prsoDotažený mohly být předtím úplně normálně, ale za tu dobu se tam připekly. Chce to normální golu s ořechem na svíčky a zabrat. Až je vyšroubuješ, tak tam ty nový párkrát natoč a zase vyndej. Aby se hezky vyčistil a prořízl závit.
- Killca
- Klubové ID: 1648
no joSlid píše:to je ale pro normálně utažené svíčky, jinak tyčku ohnešKillca píše:jinak bys mel mit povolovak na svicky ve vybave od bmw no, nebo aspon ja mam, normalne trubkovy klic a tycka ktera se do toho trubkace pichne a pak se to s tim povoluje no
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
davidj
- Kontaktovat uživatele:
Ti závidím .....Killca píše:no joSlid píše:to je ale pro normálně utažené svíčky, jinak tyčku ohnešKillca píše:jinak bys mel mit povolovak na svicky ve vybave od bmw no, nebo aspon ja mam, normalne trubkovy klic a tycka ktera se do toho trubkace pichne a pak se to s tim povoluje noto mi nedoslo, sry
ja jen ze me to jde lehce, ale fakt je ze sem to dycky delal po dennim jezdeni
-
davidj
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem je mrchy povolil teď o víkendu
. Půjčil jsem si "profi golu" a dlouhým nástavce a ráčnou jsem povolil první 4 svíčky a ty zadní šli kratším 10 cm prodloužením . Ale fakt to nějaký hovado dotáhlo na krev a ještě to bylo trochu zapečený. Zajímavý je že jsem tam měl origo NGK BKR6EQUP , ale s logem na porcelánu BMW. Takže jsem tam dal správný.
Jo a ještě to odnesli moje 2 klouby na prstech
Jo a ještě to odnesli moje 2 klouby na prstech