E46 to má jinak než E36 natažení kabelů, v E36 to mášmichal09 píše:To je divný, možná máš pravdu, schválně se na to podívám jak je to u mě.. Jo a žádný foto nevidimRadim046 píše:A zjsitil jsem že stálej prod nejni ani v jednom z těch 3drátu na fotkách ani po otočení klíčku ani po nastartování ale až po sepnutí jojsticku zrcátka.Ale do jojsticku jde ještě jedna svorkovnice asi s 5ti drátama a tam jde do zelenožlutýho drátu stálej proud ale až po uplném nastartování auta.Dřív ne.Musel jsem proto od skla zrcátka natahnout dráty skrz dveře až k jojsticku na ovládání zrcátka a tam to píchnout na ten žlutozelenej drát a na hnědej kostru a už to frčí všechno jak má.
Vyhřívané zrcátka
-
Slid
- Klubové ID: 1699
-
michal09
- Klubové ID: 1407
No jasněSlid píše:E46 to má jinak než E36 natažení kabelů, v E36 to mášmichal09 píše:To je divný, možná máš pravdu, schválně se na to podívám jak je to u mě.. Jo a žádný foto nevidimRadim046 píše:A zjsitil jsem že stálej prod nejni ani v jednom z těch 3drátu na fotkách ani po otočení klíčku ani po nastartování ale až po sepnutí jojsticku zrcátka.Ale do jojsticku jde ještě jedna svorkovnice asi s 5ti drátama a tam jde do zelenožlutýho drátu stálej proud ale až po uplném nastartování auta.Dřív ne.Musel jsem proto od skla zrcátka natahnout dráty skrz dveře až k jojsticku na ovládání zrcátka a tam to píchnout na ten žlutozelenej drát a na hnědej kostru a už to frčí všechno jak má.
-
Maikl
- Klubové ID: 644
Přesně o tohle mi šlo, ale Slid to rozlouskRadim046 píše:A zjsitil jsem že stálej prod nejni ani v jednom z těch 3drátu na fotkách ani po otočení klíčku ani po nastartování ale až po sepnutí jojsticku zrcátka.Ale do jojsticku jde ještě jedna svorkovnice asi s 5ti drátama a tam jde do zelenožlutýho drátu stálej proud ale až po uplném nastartování auta.Dřív ne.Musel jsem proto od skla zrcátka natahnout dráty skrz dveře až k jojsticku na ovládání zrcátka a tam to píchnout na ten žlutozelenej drát a na hnědej kostru a už to frčí všechno jak má.
-
michal09
Koupil jsem nové vyhřívané skla zrdcátek... V Kelly za 1800,- pár. Mám je tam už dýl, ale teprve o víkendu jsem si všiml, jak moc hřejou, nevim no, hřejou furt a dost mi přijde - Sklo je na dotek skoro až moc teplý, nemyslim si že by to mělo takhle valit, kor v létě se to bude smažit jako prase!!!!.... Chci se zeptat jestli je to normální, jestli je tam nějaká teplotní pojistka, která to při dosažení určité teploty vypne a jestli náhodou někdo nemá zkušenost s vypínačem na ten výhřev, aby to netopilo furt.... Napadlo mě protáhnout kabely pod tlačítko topení zadního okna a aby se to zapínalo a vypínalo společně se zadní mřížkou, to by bylo gut ne? díky za názory.....
-
Slid
zrcátka origo mají mít v sobě bimetal a to zapříčiní přehřání skla, čili pokud je maj tak se neboj a neřeš to.michal09 píše:Koupil jsem nové vyhřívané skla zrdcátek... V Kelly za 1800,- pár. Mám je tam už dýl, ale teprve o víkendu jsem si všiml, jak moc hřejou, nevim no, hřejou furt a dost mi přijde - Sklo je na dotek skoro až moc teplý, nemyslim si že by to mělo takhle valit, kor v létě se to bude smažit jako prase!!!!.... Chci se zeptat jestli je to normální, jestli je tam nějaká teplotní pojistka, která to při dosažení určité teploty vypne a jestli náhodou někdo nemá zkušenost s vypínačem na ten výhřev, aby to netopilo furt.... Napadlo mě protáhnout kabely pod tlačítko topení zadního okna a aby se to zapínalo a vypínalo společně se zadní mřížkou, to by bylo gut ne? díky za názory.....
-
michal09
Právě že nejsou origo, ale z kelly, ale ten bimetal by měli mít taky, snad...Slid píše:zrcátka origo mají mít v sobě bimetal a to zapříčiní přehřání skla, čili pokud je maj tak se neboj a neřeš to.michal09 píše:Koupil jsem nové vyhřívané skla zrdcátek... V Kelly za 1800,- pár. Mám je tam už dýl, ale teprve o víkendu jsem si všiml, jak moc hřejou, nevim no, hřejou furt a dost mi přijde - Sklo je na dotek skoro až moc teplý, nemyslim si že by to mělo takhle valit, kor v létě se to bude smažit jako prase!!!!.... Chci se zeptat jestli je to normální, jestli je tam nějaká teplotní pojistka, která to při dosažení určité teploty vypne a jestli náhodou někdo nemá zkušenost s vypínačem na ten výhřev, aby to netopilo furt.... Napadlo mě protáhnout kabely pod tlačítko topení zadního okna a aby se to zapínalo a vypínalo společně se zadní mřížkou, to by bylo gut ne? díky za názory.....
-
100RM
- Klubové ID: 675
Tak som vycvakol 36kove sklo a cakal som, ze tam hodim vyhrievane, zapojim dratky a hotovo. A vono hovno, dratky neni kam zapojit. Do motorku zozadu vedu 4 draty, ale nevypada to tak, ze by sa tam dalo pripojit nieco dalsie. Kazdopadne, zima uz jde do pr...e, tak sa s tym pohram v lete ked bude vonku krasne slunicko a teplucko 
Foto mojho zrcatka
Foto mojho zrcatka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
7er. True definition of luxury. Yours.
-
fix
- Klubové ID: 1145
origo je to připojené právě na 2 z těch 4 drátů co vedou k motorku, jak budu mít po ruce měřák nebo šroubovák, můžu napsat na které100RM píše:Tak som vycvakol 36kove sklo a cakal som, ze tam hodim vyhrievane, zapojim dratky a hotovo. A vono hovno, dratky neni kam zapojit. Do motorku zozadu vedu 4 draty, ale nevypada to tak, ze by sa tam dalo pripojit nieco dalsie. Kazdopadne, zima uz jde do pr...e, tak sa s tym pohram v lete ked bude vonku krasne slunicko a teplucko
Foto mojho zrcatka
-
100RM
- Klubové ID: 675
-
michal09
-
Calib
A co třebas 4 drátky - zem, horizontální směr, vertikální směr, výhřev?michal09 píše:Chlapy nejsem si jistej, měnil jsem výhřívaný zrcátka a mám dojem, že tam byly 4 drátky do motorku (různě barevný) a samostatně dva (delší, hnědý) do skla jako výhřev.... Docela to dává i smysl - 4 drátky, 4 polohy (nahoru, dolu, doprava, doleva)...
Chci si výhřev taky dobastlit, ale nejraději bych to připojil na výhřev zadního okna, myslíte že bylo by to hodně drátování navíc?
-
Slid
normálně stačí zjistit kde po otočení klíčku v zrcátku je napětí tam se připíchne + druhej je zem tam - a hotovo sklo vyhřívá, tak je to i origo, proč to tahat zbytečně na vypínač vyhřívání skla? mě to příjde docela komfortní a nemusím se o nic starat, sednu do auta natočím auto a během 2min skla odmlžené