Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaké přední tlumiče na E36 318iS coupe ?
-
D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
Předem říkám...hledal sem a nenašel..na staré příspěvky nereaguju...
Takže..byl sem na testu tlumičů za 140kč.....tam mi řekli že mám v prd*li přední tlumiče:(
Chtěl bych na auto dát nové tlumiče...žádné shity ani ty nejdražší.....zároven předek snížit..max 40mm...a přitvrdit...co mi poradíte?..předem všem moc děkuju za rady a zkušenosti...
Takže..byl sem na testu tlumičů za 140kč.....tam mi řekli že mám v prd*li přední tlumiče:(
Chtěl bych na auto dát nové tlumiče...žádné shity ani ty nejdražší.....zároven předek snížit..max 40mm...a přitvrdit...co mi poradíte?..předem všem moc děkuju za rady a zkušenosti...
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Nevím, zkus se obrátit na pana Chovance (auto-fren) prodává všechny typy tlumičů Bilstein (od základních až po supersportovní nastavitelné) za velmi slušné ceny. Velmi seriozní a ochotnej člověk, který Ti rád poradí... Všechny kontakty jsou zde na foru v sekci náhradní díly téma "Tlumiče Bilstein". Sám jsem si u něj objednal minulý týden B4 na předek (na sériovej podvozek e36 318i), stálo mě to koplet 4700,- včetně rychlé dopravy až domů.... 
-
D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
díky moc za radu....kontaktuju ho a řeknu mu že je to na tvoje doporučení:).......díkymichal09 píše:Nevím, zkus se obrátit na pana Chovance (auto-fren) prodává všechny typy tlumičů Bilstein (od základních až po supersportovní nastavitelné) za velmi slušné ceny. Velmi seriozní a ochotnej člověk, který Ti rád poradí... Všechny kontakty jsou zde na foru v sekci náhradní díly téma "Tlumiče Bilstein". Sám jsem si u něj objednal minulý týden B4 na předek (na sériovej podvozek e36 318i), stálo mě to koplet 4700,- včetně rychlé dopravy až domů....