Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Velká spotřeba?
-
- Kontaktovat uživatele:
gardner píše:Leveler píše:Datankuj zase plnou a zjistíš jestli to je plovákem či nikoliv.Potom můžeš hledat další příčiny jako lamda atd
Tak jsem zajel na pumpu vzal 10 litru a plovák šel nahoru...takže asi vzít auto na diagnostiku-pokud by byla přyč lambda měly by to zjistit,ne?
A proč jsi šmarjá nekoupil zase do plné jak ti Leveler psal

-
dsvatos píše:gardner píše:Leveler píše:Datankuj zase plnou a zjistíš jestli to je plovákem či nikoliv.Potom můžeš hledat další příčiny jako lamda atd
Tak jsem zajel na pumpu vzal 10 litru a plovák šel nahoru...takže asi vzít auto na diagnostiku-pokud by byla přyč lambda měly by to zjistit,ne?
A proč jsi šmarjá nekoupil zase do plné jak ti Leveler psal![]()
Bys hnedka věděl jestli je to ok nebo ne. A nemusel ses tady potom vyptávat co dál..
No protože jsem tím zjistil že plovák seklej nebude tak je podle mě lepší to vzít rovnou na diagnostiku než znovu zjistit že najdedu 300km za 40 litrů
...spíš mi šlo o to jestli to někdo už řešil
-
- Kontaktovat uživatele:
No protože jsem tím zjistil že plovák seklej nebude tak je podle mě lepší to vzít rovnou na diagnostiku než znovu zjistit že najdedu 300km za 40 litrů
no takhle víš že de plovák nahoru ale nevíš kterej ..oni tam jsou DVA. a každej má svůj potenciometr a stav se průměruje z obou polovin nádrže a i když ti jeden nejede vždy se po dotankování zvedne ručička ...ta rada od leve. byla no.1 bo by jsi zjistil kolik si na to najel ..standartně bývá chyba na straně čerpadla ..upadlý drátek od plováku takhle víš zase ho...
no takhle víš že de plovák nahoru ale nevíš kterej ..oni tam jsou DVA. a každej má svůj potenciometr a stav se průměruje z obou polovin nádrže a i když ti jeden nejede vždy se po dotankování zvedne ručička ...ta rada od leve. byla no.1 bo by jsi zjistil kolik si na to najel ..standartně bývá chyba na straně čerpadla ..upadlý drátek od plováku takhle víš zase ho...
-
kosa píše:no takhle víš že de plovák nahoru ale nevíš kterej ..oni tam jsou DVA. a každej má svůj potenciometr a stav se průměruje z obou polovin nádrže a i když ti jeden nejede vždy se po dotankování zvedne ručička ...ta rada od leve. byla no.1 bo by jsi zjistil kolik si na to najel ..standartně bývá chyba na straně čerpadla ..upadlý drátek od plováku takhle víš zase ho..
Tak jsem zase o něco chytřejší to že se stav průměruje jsem nevěděl...Zkusím nejdřív zajet na tu diagnostiku a pokud nic nezjistí tak se pokusím mrknout na ty plováky

-
- Kontaktovat uživatele:
HanzE3 píše:kosa píše:No protože jsem tím zjistil že plovák seklej nebude tak je podle mě lepší to vzít rovnou na diagnostiku než znovu zjistit že najdedu 300km za 40 litrů
To já jezdím normálně... 2,5i + těžká noha
To já jezdím taky normálně, ale hodně z lehka