Stává se mě dost často že při vytáčení motoru otáčky jdou jen do 3500 a dál ne. Stává se to jen v tahu, při volnoběhu jej vytočím do maxima. Neví někdo na co se podívat?.
A klesne ti ukazatel paliva jakoby si pustil plyn? Jako by tě někdo přidržel a pak po cca 3sec to začne znova jakoby táhnout? Nemáš vysokej plnicí tlak turba?Nebo vypadlou hadičku z regulátoru turba nebo vadný regulátor turba?
Kamarád měl u 525D stejnej problém. Nevytočil to na víc jak 3500ot. Bylo vadné podávací čerpadlo. Místo 4 barů dávalo 2,6 baru.
To, že máš novej filtr nic neznamená. Kdysi měl můj otec Passata 1,9TD (komůrku) a ten samej problém. Filtr starej dva měsíce. Bylo to tím, že nalil do auta "letní" naftu a v zimě mu parafín ucpal filtr. Ten musel vyměnit a nalejt aditiva do nafty....
Slid píše:A klesne ti ukazatel paliva jakoby si pustil plyn? Jako by tě někdo přidržel a pak po cca 3sec to začne znova jakoby táhnout? Nemáš vysokej plnicí tlak turba?Nebo vypadlou hadičku z regulátoru turba nebo vadný regulátor turba?
To jestli klesne ukazatel nevím, zkusím, ostatní také nevím.
Čerpadlo v nádrži jsem opravoval a dává dobře, navíc se domnívám že čerpadlo v nádrži načerpá naftu do systému pro start a potom si to už vstřikovací čerpadlo pobere.
Slid píše:A klesne ti ukazatel paliva jakoby si pustil plyn? Jako by tě někdo přidržel a pak po cca 3sec to začne znova jakoby táhnout? Nemáš vysokej plnicí tlak turba?Nebo vypadlou hadičku z regulátoru turba nebo vadný regulátor turba?
Tak jsem zkoušel jen podržet plyn, ukazatel spadnul cca. o 5L a pořád stejně ukazoval tak 8L. Držel jsem to asi 30 sec. a nic se nezměnilo. Po ubrání a zase přidání jsem motor vytočil přes 4000 ot.
Tak jsem zkoušel jen podržet plyn, ukazatel spadnul cca. o 5L a pořád stejně ukazoval tak 8L. Držel jsem to asi 30 sec. a nic se nezměnilo. Po ubrání a zase přidání jsem motor vytočil přes 4000 ot.
to bude si myslím vadným regulátorem turba, ale koukni na hadičku co je na turbu zda není vypadlá a nech si změřit plnicí tlak turba