Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 - aerodynamicky hluk pro vyssich rychlostiach
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
v 96 roce jsem v nějakym autotestu četl recenzi na 328i sedan a už tam kdysi popisovali že jediná slabina je že tam pak ve vyšších rychlostech profukuje.... takže to bude asi normální... ale mě nepřijde. Já si třeba všiml že v německu mi na autě krásně lícovali dveře s kastlí, a ted, jezdením po tech zkurvených českých cestičkách se mi trochu posunuli v zámku a díky tomu mi tam podle mě trochu taky fičí... stačí povolit torxe, posunout ten zámek víc dovnitř a mělo by to být lepší, si myslim... jinak víc asi nic moc nepomůže.
- jarda
- Klubové ID: 1426
mě se zdá že mi to dost hučí tak nad 100, ne 200, kolem 140 už pořádně.. řešit by to teda měly ty gumy kolem dveří?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Koby
- Kontaktovat uživatele:
U kupé to je vymačkaný těsnění nad oknem, stojí nový kolem litru a zlepší se to nehorázně a v autě se pak dá vpohodě kecat při 170kmh se spolujezdcem i dlouhodobě bez nějakýho výraznýho zvyšování hlasu...
Bohužel tim trpí i e46, kde to tesnění vydrží asi 50tkm... je to daný bmw dojezdovou konstrukcí...
Bohužel tim trpí i e46, kde to tesnění vydrží asi 50tkm... je to daný bmw dojezdovou konstrukcí...